ΤΟΠΙΚΑ

Τα Παράδοξα Χριστούγεννα

Τα Παράδοξα Χριστούγεννα
Θεατρική παράσταση Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 18:00

Tα παράδοξα Χριστούγεννα. Παιδική θεατρική παράσταση από την ομάδα Αστροναύτες το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στην αίθουσα της ΚΔΕΠΠΑΜ στις 18.00′ . Είσοδος Ελεύθερη.

Μέσα στην ευχάριστη και ελπιδοφόρα ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι ήρωες ενός πρωτότυπου παραμυθιού ανακαλύπτουν την παγίδα του καταναλωτισμού, τα λάθη και την απληστία που καταστρέφουν το περιβάλλον, αλλά και το αληθινό «δώρο» της φιλίας.
Η προσμονή των δώρων και του καινούριου χρόνου γίνεται το πιο πολύχρωμο έναυσμα για να ονειρευτούν και να αναζητήσουν οι μικροί μας θεατές ένα καλύτερο αύριο.

Η ιστορία: Είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς, και ο Μάγκας –ένας αξιαγάπητος γάτος της πόλης– ζει τριγυρνώντας στις λάσπες και τα σκουπίδια, όταν μπροστά του εμφανίζεται η Κιμ, μια λευκή μονόκερος Η Κιμ έρχεται στη Γη από τη χώρα των ονείρων, με μυστική αποστολή να βρει τον σάκο του Άγιου Βασίλη που χάθηκε. Σύμμαχος της σε αυτό ένας κεραμιδόγατος. Θα τα καταφέρουν οι δυο ήρωες να βρουν τον χαμένο σάκο και να ανακαλύψουν το νόημα των Χριστουγέννων;

Σκηνοθεσία: Ομάδα «Αστροναύτες» Παίζουν: Ντίνος Ποντικόπουλος, Δημήτρης Μικιός, Μαρκέλα Φανού ατασκευή κούκλας: Άννα Σαντοριναίου Μουσική επιμέλεια: Βασίλης Εφραιμίδης Κατασκευή φιγούρων θεάτρου σκιών: Δημήτρης Μικιός, Ντίνος Ποντικόπουλος

Η ομάδα Αστροναύτες ξεκίνησε τις «πτήσεις» της το 2006,
από τον πρώτο κιόλας χρόνο κέρδισε τους μικρούς, αλλά και τους «μεγάλους» θεατές. Η ομάδα παρουσιάζει παραστάσεις και για το ενήλικο κοινό, ενώ έχει διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία μουσικά και θεατρικά φεστιβάλ. Συγκεκριμένα, το 1ο και 2ο World Jazz Music Festival, και το 1ο φεστιβάλ παιδικού θεάτρου σε συνεργασία με το θέατρο «Φούρνος». Τα έργα μας έχουν παρουσιαστεί στην Αθήνα, στην ελληνική περιφέρεια αλλά και στο εξωτερικό, ενώ οι παραγωγές μας είναι ευέλικτες και προσαρμόζονται στους πιο απρόσμενους χώρους.
Οι τρέχουσες παραστάσεις μας είναι αναρτημένες στον ιστότοπο του Υπουργείου Παιδείας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.