ΤΟΠΙΚΑ

«Οι ανακοινώσεις του κ.Βερώνη διακατέχονται από «λυσσαλέα εμμονή»και συστηματική συκοφαντία, και καλλιεργούν την διχόνοια»

«Οι ανακοινώσεις του κ.Βερώνη διακατέχονται από «λυσσαλέα εμμονή»και συστηματική συκοφαντία, και καλλιεργούν την διχόνοια»

Η Ντίνα Σαμψούνη τοποθετήθηκε αναφορικά με τα μεγάλα και δυσεπίλυτα θέματα του νησιού αλλά και την πρακτική της αντιμετώπισης τους από την δημοτική αρχή.
“Έξι μήνες έχουν περάσει από τις δημοτικές εκλογές με εδραιωμένο σχεδόν πια το κλίμα της εμπάθειας, της τοξικότητας και του μίσους από την πλευρά της δημοτικής αρχής και ειδικότερα του δημάρχου. Η πλειοψηφία των ανακοινώσεων του κυρίου δημάρχου, διακατέχονται από «λυσσαλέα εμμονή»και συστηματική συκοφαντία, με αποτέλεσμα να καλλιεργούν την διχόνοια.
Τελευταίο παράδειγμα, το μανιφέστο του σχετικά με την επέμβαση στο χώρο των μεταλλείων. Προφανώς και δεν θα αναφερθώ στην ουσία του ζητήματος. Να επισημάνω όμως εδώ, ότι τα περιβαλλοντικά ζητήματα – προβλήματα είναι δυσεπίλυτα, πολύπλοκα και δύσκολα να αντιμετωπιστούν διοικητικά και να εφαρμοστούν. Ταυτόχρονα το νομικό πλαίσιο της περιβαλλοντικής προστασίας είναι στιβαρό και αυστηρό. Η μη υιοθέτηση και εφαρμογή του, αφενός δεν δικαιολογεί άγνοια νόμου και αφετέρου συνιστά σοβαρά ποινικά και διοικητικά παραπτώματα. Ο κύριος δήμαρχος προκειμένου να χειραγωγήσει εξελίξεις και να δικαιολογήσει πιθανά μη σύννομες ενέργειες καταφεύγει για άλλη μια φορά στις παραπάνω πρακτικές εγκλωβισμένος στην μικρότητα και την διχόνοια. Πρέπει επιτέλους να γίνει κατανοητό ότι όποιος δε μας ψήφισε δεν είναι εχθρός μας είναι απλά ένας συμπολίτης μας που έχει κάνει μία διαφορετική επιλογή από εμάς. Τέλος μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις του τόπου να πω για άλλη μια φορά ότι ο δρόμος είναι ένας. Είναι αυτός της ενότητας, της συνεργασίας, της συναίνεσης και του διαλόγου. Ανοιχτά, δημοκρατικά και με ειλικρίνεια. Τον καλώ να τον ακολουθήσει. Σε ό,τι μας αφορά θα είμαστε παρόντες.”

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.