ΤΟΠΙΚΑ

Πρωτιά για το MykonosVoice με νούμερα που ζαλίζουν για τοπικό σαιτ

Πρωτιά για το MykonosVoice με νούμερα που ζαλίζουν για τοπικό σαιτ
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα

Πρωτιά και μάλιστα με εμφαντικό τρόπο για το MykonosVoice που είναι πλέον στην κορυφή της επισκεψιμότητας τόσο στην ελληνική όσο και στην παγκόσμια κατάταξη απο τα ειδησεογραφικά σαιτ της Μυκόνου.

Περίπου είκοσι χιλιάδες μοναδικοί επισκέπτες μας εμπιστεύονται καθημερινά για την ενημέρωση τους με νούμερα που είναι αξιοσημείωτα για τοπικό ιστότοπο.

Στα δυόμιση χρόνια της λειτουργίας του το MykonosVoice με κύρος, αξιοπιστία και εγκυρότητα στις ειδήσεις, κατορθώσαμε  να ξεπεράσουμε  όλα τα ειδησεογραφικά δίκτυα που  λειτουργούσαν στη Μύκονο και  αλλάξαμε την ενημέρωση των κατοίκων του νησιού .

Με την σφραγίδα της  παγκόσμιας  μηχανής  μέτρησης επισκεπτών ALEXA , το Mykonos Voice είναι και επίσημα το πρώτο σε επισκεψιμότητα σαιτ της Μυκόνου με έναν εντυπωσιακό αριθμό 20 περίπου χιλιάδων μέσο ορο μοναδικών επισκεπτών κάτι που μας κατατάςσει στην κορυφή τόσο στην Ελλάδα όσο και στον παγκόσμια χάρτη από όλα τα τοπικά ΜΜΕ.

 

 

Στην ΕΛΛΑΔΑ όπως θα δείτε και τις σχετικές φωτογραφίες απο την ALEXA το MykonosVoice βρίσκετε στην 7.150 θέση σε όλους τους ιστότοπους της χώρας σε ένα σύνολο περίπου 2,5 εκατομμυρίων ενεργών ιστοσελίδων.

Στην δεύτερη θέση την ίδια ώρα από τα τοπικά ειδησεογραφικά σαιτ της Μυκόνου και με πάνω από 400 θέσεις διαφορά η οποία συνεχώς και αυξάνεται   ,στον ελληνικό χάρτη του Διαδικτύου βρίσκεται το Mykonosticker που καταλαμβάνει την 7.589

 

Δυο χιλιάδες θέσεις περίπου πίσω από το MykonosVoice.gr στην ελληνική κατάταξη βρίσκεται το Mykonosdaily.gr στην 9.130 θέση της σχετικής βαθμολογίας των σαιτ στην ΕΛΛΑΔΑ όπως τα δίνει η ALEXA η μεγαλύτερη μηχανή μέτρησης επισκεψιμότητας παγκοσμίως.

Στον παγκόσμιο χάρτη  η πρωτιά για το MykonosVoice με τα μεγάλα θέματα κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες και σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα λειτουργίας του  είναι εντυπωσιακή.

Σαράντα περίπου χιλιάδες θέσεις πάνω από το Mykonosdaily και σχεδόν διακόσιες χιλιάδες θέσεις από το Mykonos ticker  που είναι στην 631,159 σύμφωνα με την ALEXA το μεγαλύτερο δίκτυο καταμέτρησης σαιτ στο διαδίκτυο.

σε ένα σύνολο σχεδόν εκατό εκατομμυρίων ενεργών ιστοσελίδων είναι στα δυόμιση χρόνια λειτουργίας μας η μεγαλύτερη ανταμοιβή από τους κατοίκους της Μυκόνου.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το νησί και τα συμφέροντα του και μόνο ώστε να αναδείξουμε όλα τα θέματα για το καλό του τόπου και μόνο.

MykonosVoice

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.