ΤΟΠΙΚΑ

Ο Γιούργκεν Κλοπ στη Μύκονο

Ο Γιούργκεν Κλοπ στη Μύκονο
Ο προπονητής της Λίβερπουλ ήπιε το ποτό του στα Ματογιάννια

Σχεδόν μόνιμα χαμογελαστός, απίστευτα ευγενικός και κύριος με όλη την σημασία της λέξης ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ , που βρέθηκε για λίγα 24ωρα στη Μύκονο.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ κατέλυσε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε γνωστό ξενοδοχείο του νησιού και δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει μια Μύκονο πιο χαλαρή.

Ο διάσημος Γερμανός προπονητής μαζί με την σύζυγό απόλαυσαν την χαλαρότητα της Μυκόνου και βρέθηκαν στην παραλία και έφαγαν στο εστιατόριο αργά το μεσημέρι.

Αυτό που έκανε εντύπωση σε όλους, ήταν πόσο… cool χαρακτήρας είναι ο Κλοπ. Έβγαλε δεκάδες φωτό και selfie με όποιον τον πλησίασε στο εστιατόριο, εργαζόμενο ή πελάτη, χωρίς να διαμαρτυρηθεί για το συνεχές… πρέσινγκ όλων αυτών που ήθελαν να έχουν μια αναμνηστική πόζα μαζί του.


Το ίδιο συνέβη και στην βραδινή του βόλτα στα Ματογιάννια που φωτογραφήθηκε από τον Νεκτάριο Μαρίνο ένα από τα καλύτερα παιδιά που εργάζονται στο νησί , όπου πάλι έγινε αποδέκτης παρακλήσεων για φωτό με θαυμαστές του και φαν της Λίβερπουλ, στις οποίες συναίνεσε με χαρά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.