ΤΟΠΙΚΑ

Εντυπωσίασε η Μυκονιάτικη Βεγγέρα

Εντυπωσίασε η Μυκονιάτικη Βεγγέρα
Ανάμεσα σε δεκάδες άλλων χορευτικών ομάδων η «Μυκονιάτικη Βεγγέρα» είχε την δυνατότητα να παρουσιάσει την χορευτική κληρονομιά της Μυκόνου

Η 5η εμφάνιση μέσα στο φετινό καλοκαίρι της χορευτικής ομάδας του Απολλώνιου Ομίλου «Μυκονιάτικη Βεγγέρα» έλαβε χώρο στο Θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι στις 31/08/2019 συμμετέχοντας στο 3ο Φεστιβάλ «Πολιτισμός των 5 Ηπείρων», μια διοργάνωση του ομίλου για την ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιώς και Νήσων, στα πλαίσια του International Action Art σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Γαλατσίου και τον Δήμο Γαλατσίου.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρωνίτη, πρόεδρο της ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιώς και Νήσων για την θερμή και εγκάρδια υποδοχή του καθώς και την κα Εύα Βασιλοπούλου, διευθύντρια χορωδιών της ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιώς και Νήσων για την πρόσκληση της «Μυκονιάτικη Βεγγέρας» μέλους του Ομίλου.

Ανάμεσα σε 10αδες άλλων χορευτικών ομάδων η «Μυκονιάτικη Βεγγέρα» είχε την δυνατότητα να παρουσιάσει την χορευτική κληρονομιά της Μυκόνου τόσο στους θεατές που είχαν κατακλύσει το θέατρο όσο σε όλες τις αποστολές Ελληνικές και ξένες και να την ταξιδέψει από την Ελλάδα έως την Ρωσία, Μαδαγασκάρη, Παραγουάη, Αιθιοπία, Περού, Χιλή, Βουλγαρία κ.α.
Κάθε χορευτική εμφάνιση της Μ.Β είναι και μια νέα πρόκληση και αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα από όλα τα μέλη ακόμη και εν μέσω της καλοκαιρινής σεζόν. Ενώνει την ομάδα περισσότερο, την κάνει πιο δυνατή, γεμίζει τις βαλίτσες της με χρήσιμες εμπειρίες και την κάνει πρέσβειρα της Μυκόνου ως τόπος πολιτισμού.
Και η όμορφη πορεία συνεχίζεται.
Σας περιμένουμε όλους κοντά μας. Μείνετε συντονισμένοι για τις νέες δράσεις μας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.