ΤΟΠΙΚΑ

Στολίδι έκανε ο Δήμος Μυκόνου το δημοτικό σχολείο στην Άνω Μερά

Στολίδι έκανε ο Δήμος Μυκόνου το δημοτικό σχολείο στην Άνω Μερά
Εξωτερικές και εσωτερικές εργασίες άλλαξαν την εικόνα του σχολείου στην Άνω Μερά

Προσπάθειες που απέδωσαν το καλύτερο αποτέλεσμα για τους ανθρώπους του Δήμου  Μυκόνου σε συνεργασία με την Σχολική επιτροπή.

 

Στο πλαίσιο αυτό το Δημοτικό Σχολείο της Άνω Μεράς  είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί τους μαθητές μετά την προετοιμασία με δαπάνη και επιμέλεια του Δήμου Μυκόνου με την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στο πλαίσιο αυτό έγιναν αλλαγές στα κουφώματα, μπήκε νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση λόγω επαύξησης ισχύος αλλά και νέα θερμαντικά σώματα.

 

Αλλαγές έγιναν στους  πίνακες διαδασκαλίας,τοποθετήθηκαν εξωτερικά νέες ξύλινες πέργκολες και η εξωτερική περίφραξη ασφάλειας σε όλα τα επίπεδα ασφάλισε το σχολικό συγκρότημα.

Οι σιδερένιες πόρτες πλαϊνών εισόδων του σχολείου, τα κουρτινόξυλα και το εποπτικό υλικό αλλάζουν αρδην την εικόνα.

 

Παράλληλα τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά έγιναν βαψίματα, ενώ έγινε και συντήρηση των υδραυλικών και κλιματιστικών μονάδων, της τοιχοποιίας αλλά και κλαδέματα των δέντρων.

Το σχολείο είναι πανέτοιμο για να υποδεχτεί τα παιδιά για τη νέα σχολική χρονιά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.