ΤΟΠΙΚΑ

«Καλά Χριστούγεννα και το 2020 να φέρει τα καλύτερα για όλους»

«Καλά Χριστούγεννα και το 2020 να φέρει τα καλύτερα για όλους»
Ευχές για τις γιορτές από τον αντιδήμαρχο Αλέκο Κουκά και μήνυμα προς τους συμπολίτες του για υγεία αγάπη και ευτυχία

Τις ευχές του για καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο έτος εκφράζει με μήνυμα του ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων της Μυκόνου Αλέκος Κουκάς προς όλους και κυρίως τους συμπολίτες του κατοίκους του νησιού.

«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα, Επιτυχίες.

Να είναι μερικές μόνο από τις ευχές μας για τα φετινά Χριστούγεννα και τη νέα Χρονιά που πλησιάζει,όλοι οι Μυκονιάτες να περάσουμε με ηρεμία και με αγάπη.

Οι μέρες των Χριστουγέννων ας μεταφέρουν την μαγεία τους στο σπίτι σας και ο … Άγιος Βασίλης ας εκπληρώσει τις ευχές όλων σας.

Το 2020 να είναι μια ξεχωριστή χρονιά για όλους και τον καθένα ξεχωριστά και να γεμίσει τις καρδιές όλων με αγάπη και αλληλεγγύη.

Καλά Χριστούγεννα σε εσάς και τις οικογένειες σας.Ας είναι το Ξεκίνημα της Νέας Χρονιάς αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής.

Χρόνια πολλά!»

Κουκάς Αλέξανδρος (Αλεκάρας)

Αντιδήμαρχος Μυκόνου

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.