ΤΟΠΙΚΑ

Η TSERKEZIDIS RECYCLE στο φόρουμ για τα Δυτικά Βαλκάνια

Η TSERKEZIDIS RECYCLE στο φόρουμ για τα Δυτικά Βαλκάνια
Ανοίγματα και μεγάλες επενδύσεις για την κορυφαία εταιρεία στον τομέα της ανακύκλωσης

Η TSERKEZIDIS RECYCLE συμμετέχει στη 1 Οκτώβρη στο οικονομικό φόρουμ “Σύνοδος για τα Δυτικά Βαλκάνια: Ενισχύοντας το μομέντουμ για την ευρωπαϊκή ενσωμάτωση” που διοργανώνει το περιοδικό Economist στα Σκόπια στα πλαίσια ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ της δραστηριότητάς της στην περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων.


Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ θα παραστούν μαζί με τον πρώην πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, ενώ από ελληνικής πλευράς θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ Σωτήρης Θεοφάνης και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) Αθανάσιος Σαββάκης.
Την εκπροσώπηση της εταιρείας στο πάνελ με θέμα “Μπορούν τα Δυτικά Βαλκάνια να εξελιχθούν σε ενα ευημερεύον επιχειρηματικό κέντρο” θα αναλάβει η κα Κόκκινου Δήμητρα, Αρχιτέκτων MSc.

Μετά την καθιέρωση της εταιρείας , Αφοι Τσερκεζιδη ΟΕ, ως η μεγαλύτερη εταιρεία ανακύκλωσης Αποβλήτων, Εκσκαφων Κατασκευών & Κατεδαφίσεων της Β. Ελλάδας, την επέκταση των δραστηριοτήτων  στις Κυκλαδες και την ίδρυση της καινοτόμου εταιρείας “ΤΕΧΟΝ Ναυτιλιακά Απόβλητα”, ανακοινώνουν την ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ με έδρα στη Βόρεια Μακεδονία και σε συνεργασία με αυτην.


Με τον τρόπο αυτο αφενός ικανοποιείται ο στόχος της εταιρείας  να αποτελεί σημείο αναφοράς της Ελλάδας στον τομέα της Ανακύκλωσης, αφετέρου συμβάλλει στην ισχυροποίηση της παρουσίας ελληνικών επιχειρήσεων στη Βόρεια Μακεδονία και του ρόλου που αυτες μπορουν να διαδραματίσουν στην ευρύτερη περιοχή των νοτιοανατολικων Βαλκανίων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.