ΤΟΠΙΚΑ

Η SBOX, η πρωτοπόρος εταιρεία στην Ελλάδα στον τομέα των θυρίδων θησαυροφυλακίου, υποδέχθηκε τους πρώτους επισκέπτες του νησιού.

Η SBOX, η πρωτοπόρος εταιρεία στην Ελλάδα στον τομέα των θυρίδων θησαυροφυλακίου, υποδέχθηκε τους πρώτους επισκέπτες του νησιού.

Η SBOX, η πρωτοπόρος εταιρεία στην Ελλάδα στον τομέα των θυρίδων θησαυροφυλακίου, υποδέχθηκε τους πρώτους επισκέπτες του νησιού.
Σε μία από τις πλέον γνωστές τουριστικές περιοχές της Ελλάδας, η επιχείρησή μας έρχεται να καλύψει με αξιοπιστία και ασφάλεια την αυξημένη ζήτηση για υπηρεσίες φύλαξης πολύτιμων αντικειμένων.

Κατά τη διάρκεια των ημερών του Πάσχα, οι επισκέπτες του νησιού, τόσο Έλληνες όσο και τουρίστες από όλο τον κόσμο, επέλεξαν τις θυρίδες της SBOX της Μυκόνου για την ασφαλή φύλαξη των πολύτιμων αντικειμένων τους, επιβεβαιώνοντας τη σημασία της εμπιστοσύνης στις υπηρεσίες μας. Η SBOX της Μυκόνου διαθέτει κορυφαία τεχνολογία ασφαλείας, προσφέροντας στους πελάτες μια γκάμα από προσωποποιημένες λύσεις φύλαξης, από προσωπικές θυρίδες μέχρι εξειδικευμένες υπηρεσίες για  κοσμήματα, ρολόγια, τέχνη και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Οι εγκαταστάσεις της SBOX προσφέρουν  ασφαλή και προσβάσιμη λύση φύλαξης πολύτιμων αντικειμένων 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, απαντώντας στις αυξανόμενες ανάγκες ασφάλειας των επισκεπτών και των κατοίκων του νησιού. Κατά τη διάρκεια των ημερών του Πάσχα, περίοδο όπου η Μύκονος κατακλύζεται από τουρίστες και Έλληνες που αναζητούν τον ιδανικό προορισμό για τις διακοπές τους, η SBOX  κατέγραψε εξαιρετικά υψηλό αριθμό χρηστών.

Με την απόλυτη δέσμευση στην ιδιωτικότητα και την εξατομίκευση, κάθε πελάτης αισθάνεται ασφάλεια γνωρίζοντας ότι τα αντικείμενά του φυλάσσονται με την υψηλότερη προστασία.

Η επιλογή της SBOX από πλήθος επισκεπτών κατά τη διάρκεια της πασχαλινής περιόδου για την ασφαλή φύλαξη των πολύτιμων αντικειμένων τους κατέδειξε την ανάγκη για μια τέτοια υπηρεσία σε έναν τόπο όπου η πολυτέλεια και η ασφάλεια πάνε πάντα χέρι-χέρι. Η SBOX Μυκόνου διαθέτει πρωτοποριακή τεχνολογία  και  video surveillance, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ασφάλεια και προστασία των αντικειμένων που φυλάσσονται μέσα στις εγκαταστάσεις της. Επιπλέον, οι υπηρεσίες της SBOX είναι προσβάσιμες για όλους, παρέχοντας ευελιξία και εξυπηρέτηση που δεν συναντάται συχνά στον χώρο της ασφάλειας προσωπικών αντικειμένων.

Η επιτυχία της SBOX κατά τη διάρκεια της περιόδου του Πάσχα αναδεικνύει την ισχυρή ζήτηση για αυτού του είδους τις υπηρεσίες στη Μύκονο και επιβεβαιώνει το όραμα της εταιρείας για παροχή ασφαλούς, διακριτικού και προσιτού τρόπου για την φύλαξη πολύτιμων αντικειμένων σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα νησιά της Ελλάδας και περιοχή έλξης παγκόσμιας κλάσης τουρισμού.

Επιλέξτε την SBOX Μυκόνου για την απόλυτη εμπειρία ασφάλειας κατά τη διαμονή σας στη Μύκονο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή για να κάνετε κράτηση θυρίδας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.safebox.gr ή επικοινωνήστε στο +30 228 902 5739 (8.00 – 20.00 καθημερινά), +30 697 099 4903
ή μέσω email στη διεύθυνση info@safebox.gr.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.