ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρώτος βαθμός για την Άνω Μερά απέναντι στον Εθνικό

Πρώτος βαθμός για την Άνω Μερά απέναντι στον Εθνικό

Ο Εθνικός κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, με την Άνω Μερά να ανεβαίνει στην επανάληψη, παρουσιάζοντας ένα ιδιαίτερα συμπαγές σύνολο.

Ρεπορτάζ από τον Ρωμανό Λειβαδίτη.

Ο έμπειρος μέσος της γηπεδούχου απείλησε ξανά με μακρινό σουτ στο 35′, με το Βουτσινά να βλέπει την μπάλα να περνάει πάνω από την οριζόντια δοκό. Στο 45′, το επικίνδυνο γέμισμα του Πολίτη ανάγκασε τον Παλιούρα να διώξει με γροθιές.

Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Κυριάκος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, σκόραρε, όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο 50′, η πολύ καλή σέντρα του Λαμπράκη δεν αξιοποιήθηκε από τον Τσιάβο που έπιασε “αέρα”, ενώ στο επόμενο τέταρτο, το παιχνίδι έχασε το ρυθμό του. Στο 77′, ο Καλαγκάνης έπιασε το σουτ με τη μια, μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως ο Βουτσινάς μπλόκαρε εύκολα. Το παιχνίδι απέκτησε ξανά ρυθμό και οι ευκαιρίες διαδέχτηκαν η μία την άλλη. Το σουτ του Ζυγκελίδη πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ αυτό του Αχείμαστου κοντραρε στα σώματα και δε δημιούργησε πρόβλημα για την εστία του Εθνικού, ο οποίος απείλησε στη συνέχεια με τον Χατζηστάμου -αποδέκτη της εξαιρετικής μεταβίβασης του Σαραντόπουλου στην καρδιά της περιοχής της Άνω Μεράς- ο οποίος σουτάρε πάνω στον Παλιούρα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Νταούλας με βοηθούς τους κ.κ. Οικονόμου και Βιντσεντζάντο

Άνω Μερά (Κωτσοβός): Παλιούρας, Σαλταμάρας, Λένγκα, Κυριάκος (90′ Κωφοκώτσιος), Αχείμαστος, Μεζίνι (42′ Παπαδάκης), Ζυγκερίδης, Σαββίδης, Καλαγκάνης, Παλαιοπάνος (67′ Καραΐνδρος), Σούλτσε (90+ Ζώτος)

Εθνικός Πειραιά (Τερεζόπουλος): Βουτσινάς, Νταούλιας, Δημακάκος, Ευαγγέλου, Μουσταφίδης, Σκεντεράι, Λαμπράκης (90+ Κούρτι), Τσιντώνης, Τσιάνος (86′ Κατσέρης), Πολίτης (66′ Σαραντόπουλος), Διάκος (82′ Χατζηστάμου)

Πηγή sportcyclades.gr

Νίκος Παπουτσάς

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.