ΤΟΠΙΚΑ

Παροχή έκπτωσης στους υποψήφιους φοιτητές

Παροχή έκπτωσης στους υποψήφιους φοιτητές

Η GOLDEN STAR FERRIES, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και θέλοντας να επιβραβεύσει έμπρακτα την προσπάθεια των υποψήφιων φοιτητών στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, θα προσφέρει την φοιτητική έκπτωση 50% στις μετακινήσεις των υποψηφίων φοιτητών με τα σύγχρονα και πολυτελή SUPERFERRY ANDROS QUEEN SUPEREXPRESS. Η εν λόγω παροχή έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά εμπορικών εκπτώσεων που προσφέρει η εταιρεία όλη τη διάρκεια του έτους:

50% – φοιτητική έκπτωση
50% – πολύτεκνες οικογένειες
30% – σε εισιτήρια επιστροφής σε αυθημερόν μετακινήσεις
20% – τρίτεκνες οικογένειες
20% – σώματα ασφαλείας ( ατομικά & οχήματα)
25% – συνταξιούχοι ΝΑΤ

Η έκπτωση στους υποψήφιους φοιτητές ισχύει για ταξίδια μέχρι 31/10/2024 σε οικονομική θέση, με προϋποθέσεις την επίδειξη Δελτίου Εξεταζόμενων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024 και ΔελτίουΑστυνομικής Ταυτότητας κατά τη διάρκεια αγοράς των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία, καθώς και στον έλεγχο κατά την επιβίβαση στο πλοίο.

Η GOLDEN STAR FERRIES δραστηριοποιείται από το λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ προσεγγίζοντας τα μοναδικά νησιά των Κυκλάδων ΑΝΔΡΟ, ΤΗΝΟ, ΜΥΚΟΝΟ, ΠΑΡΟ, ΙΟ & ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ και σας ταξιδεύει Γρήγορα, Άνετα και με Ασφάλεια προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία ταξιδιού!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.