ΤΟΠΙΚΑ

Σκάφος προσάραξε ανοικτά της Μυκόνου

Σκάφος προσάραξε ανοικτά της Μυκόνου

Απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μυκόνου από τον κυβερνήτη του επαγγελματικού αλιευτικού ¨ΚΑΠΤΑΝΙΚΟΛΑΣ¨ Ν.Μ. 126 ότι ένα επαγγελματικό τουριστικό ιστιοφόρο σκάφος πλέει ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή του Ορνού της Μυκόνου. Οι τέσσερις (04) αλλοδαποί επιβαίνοντες του Ι/Φ είναι καλά στην υγεία τους.

Το σκάφος είχε προσαράξει σε βραχώδη ύφαλο και παρουσίασε βλάβη πηδαλίου, ενώ δεν παρατηρήθηκε εισροή υδάτων. Το Ι/Φ κατέπλευσε στον όρμο του Ορνού με τη συνδρομή του ¨ΚΑΠΤΑΝΙΚΟΛΑΣ¨, ενώ στο σημείο μετέβησαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ιδιώτης δύτης. Κατόπιν επιθεώρησης του σκάφους από τον δύτη, διαπιστώθηκαν εκδορές στη δεξιά πλευρά του αντίβαρου του Ι/Φ.

Στη συνέχεια, το σκάφος κατέπλευσε αυτοδύναμα στο νέο λιμάνι της Μυκόνου με τη του συνοδεία του περιπολικού σκάφους. Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ι/Φ σκάφους, μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον αρμόδιο φορέα.

logotypos.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.