ΤΟΠΙΚΑ

Η αποχώρηση του Μαγκουαιρ από τον εισαγγελέα

Η αποχώρηση του Μαγκουαιρ από τον εισαγγελέα

Ολοκληρώθηκε  η διαδικασία της απολογίας στον Εισαγγελέα της Σύρου και ο Harry Maguire αποχώρησε από τις δικαστικές αίθουσες.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός μετά την άσκηση δίωξης σε βαθμό πλημμελήματος παραπέμφθηκε στο Τριμελές Πλημμελιοδικείο Σύρου με την αυτόφωρη διαδικασία. Η δίκη του όμως αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη, 25 Αυγούστου.

Μέχρι τότε ο αρχηγός της  Manchester United  και οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι είναι ελεύθεροι και εφόσον έχουν διορίσει συνηγόρους που θα τους εκπροσωπήσουν στο δικαστήριο της Τρίτης μπορούν να φύγουν από την Ελλάδα.

O παίκτης θα παραμείνει στο νησί και θα μείνει σε γνωστό ξενοδοχείο της Ερμούπολης.

Για την προσαγωγή σου στο Δικαστικό Μέγαρο οργανώθηκε σχέδιο παραπλάνησης των δημοσιογράφων και των φωτορεπόρτερς που εκπροσωπούσαν τοπικά, Αθηναϊκά αλλά και παγκόσμια δίκτυα, κατά την έξοδο όμως ο ποδοσφαιριστής και όσοι των συνόδευαν έφυγαν φανερά από την κεντρική είσοδο.

Πηγη Sportcyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.