ΤΟΠΙΚΑ

Όλοι μαζί ενωμένοι στα ζητήματα της Χώρας της Μυκόνου

Όλοι μαζί ενωμένοι στα ζητήματα της Χώρας της Μυκόνου
Το Σωματείο Επιχειρήσεων Επαγγελματιών Χώρας Μυκόνου ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του δημόσιους λειτουργούς στο νησί

Αγαπητοί κυρίες και κύριοι…

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τους κρατικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς και τον Διοικητή και τους αστυνομικούς του Α.Τ. Μυκόνου, οι οποίοι εκπληρώνουν επιμελώς τα καθήκοντά τους καθημερινά, με τις προσπάθειες που κάνουν για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας, προφυλάσσοντας το νησί, τους επισκέπτες και την δημόσια υγεία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των ανωτέρω προσπαθειών όλων των εμπλεκομένων αρχών του νησιού μας αποτελεί η ακαριαία εφαρμογή του νόμου στις 19.08.2020 σε παράνομο πάρτι το οποίο διεξαγόταν σε ιδιωτική βίλα με υπερβολικό αριθμό παρευρισκόμενων, ως “βόμβα” δημόσιας υγείας και υπερμετάδοσης του κορωνοιού COVID-19, στο οποίο δεν τηρούνταν κανένα μέτρο ασφαλείας, προχωρώντας μάλιστα οι αστυνομικές αρχές σε συλλήψεις, εφαρμόζοντας επιτυχώς τον νόμο.

Όλοι οι επιχειρηματίες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούμαστε στην Χώρα της Μυκόνου, από την αρχή της πανδημίας μέχρι και σήμερα, απαρεγκλίτως τηρούσαμε, τηρούμε και θα συνεχίσουμε να τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ευλαβικά, και ακόμα παραπάνω, δημιουργώντας ασφάλεια προς τους επισκέπτες, σε εμάς τους ίδιους καθώς και τους υπαλλήλους μας.

Ευελπιστούμε να συνεχίσετε με την ίδια επιτυχία και ένταση τις προσπάθειες που κάνετε για την τήρηση των μέτρων και για την ασφάλεια της δημόσιας υγείας.

Εμείς, ως επιχειρηματίες, θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου να βοηθήσουμε την τέλεση του έργου σας, προστατεύοντας το νησί μας και την δημόσια υγεία τηρώντας κατά γράμμα όλα τα μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να επιτύχουμε την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στο νησί μας ώστε να βοηθηθούν όσο είναι δυνατόν όλες οι επιχειρήσεις που επλήγησαν στο χρονικό αυτό διάστημα της πανδημίας.
Μύκονος 22/08/2020

Η πάταξη του φαινομένου των παρανόμων πάρτι στις ιδιωτικές βίλες, και όχι η οριζόντια αναστολή λειτουργίας των επιχειρήσεών μας, συνιστά την καίρια αντιμετώπιση της αύξησης των κρουσμάτων στο νησί μας, που ελπίζουμε να οδηγήσει σε ορατά αποτελέσματα τις επόμενες ημέρες.
Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του Σωματείου Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών της Χώρας Μυκόνου

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.