ΤΟΠΙΚΑ

Δικηγόρος της Σύρου δέχεται απειλές για το θέμα Μαγκουαιρ

Δικηγόρος της Σύρου δέχεται απειλές για το θέμα Μαγκουαιρ

«Βρίζουν εμένα και την Ελλάδα»
Εμμένει στην αθωότητά του και στη δική του εκδοχή για όσα έγιναν στη Μύκονο ο Χάρι Μαγκουάιρ και ταυτόχρονα, με τις επιθετικές δηλώσεις του στον βρετανικό Τύπο, πυροδοτεί τα κατώτερα ένστικτα οπαδών της ομάδας του, που στρέφονται μαζικά κατά του Έλληνα Δικηγόρου Γιάννη Παραδείση, ο οποίος εκπροσώπησε στο δικαστήριο τους αστυνομικούς που προέβησαν στις συλλήψεις τόσο του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και των νταήδων που ήταν στην παρέα του.

«Δέχομαι υβριστικά μηνύματα μέσω email από αγνώστους που στρέφονται εναντίον μου θεωρώντας με υπεύθυνο για την περιπέτεια του Χάρι Μαγκουάιρ» καταγγέλλει στην «Espresso» ο Δικηγόρος Σύρου Γιάννης Παραδείσης. Όπως εξηγεί, οι άγνωστοι αποστολείς δεν στρέφονται μόνο κατά του ίδιου, αλλά καταφέρονται εναντίον των Ελλήνων συνολικά.

«Αναφέρονται τόσο σε εμένα όσο και σε όλους τους Έλληνες, υβρίζοντάς μας αισχρά. Υβρίζουν εμένα και όλους τους Έλληνες με χυδαίες εκφράσεις» λέει ο δικηγόρος, προσθέτοντας ότι οι φανατισμένοι υποστηρικτές του Άγγλου άσου των γηπέδων δεν περιορίζονται στις ύβρεις, αλλά φτάνουν στο σημείο να τον απειλούν!

«Θα χάσεις τη δουλειά σου» αναφέρεται απειλητικά σε ένα από τα μηνύματα του δέχεται ο δικηγόρος, χωρίς ο αποστολέας να εξηγεί με ποιον τρόπο θα γίνει αυτό… «Δυστυχώς, κάποιοι μεγαλόσχημοι και διάσημοι αστέρες έρχονται στα κοσμικά νησιά μας και αντιμετωπίζουν τις Αρχές και τους νόμους μας σαν να βρίσκονται σε αποικία. Θεωρούν ότι στην Ελλάδα μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, λόγω της αναγνωρισιμότητάς τους και της οικονομικής τους επιφάνειας» διαπιστώνει ο κ. Παραδείσης.

Είναι κοινό μυστικό ότι τη νοοτροπία αυτή τη συντηρεί μια… συνωμοσία σιωπής. Με οπλοστάσιο τη φήμη και τα βαριά πορτοφόλια τους, κάποιοι ξένοι επισκέπτες του κοσμοπολίτικου νησιού νομίζουν ότι έρχονται σε… παιδότοπο ενηλίκων και κυριολεκτικά θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Τη συμπεριφορά αυτή, ακόμα κι όταν εκτραχύνεται και απασχολεί τις αστυνομικές Αρχές, προσπαθούν να καλύψουν με κάθε τρόπο όσοι επωφελούνται οικονομικά από τα ξεσαλώματα των πλουσίων.

Η ομερτά επιβάλλει τον νόμο του «δεν είδα, δεν άκουσα» προκειμένου ο αρνητικός πρωταγωνιστής του επεισοδίου να παραμείνει πελάτης και το επόμενο καλοκαίρι. Όπως είναι γνωστό, ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων», που έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 21 μηνών με αναστολή από το δικαστήριο της Σύρου, άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, η οποία έγινε δεκτή. Έτσι η υπόθεση της συμπλοκής, η σύλληψη και η καταγγελία για απόπειρα λαδώματος των αστυνομικών θα εξεταστούν εκ νέου στις δικαστικές αίθουσες.

πηγη Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.