ΤΟΠΙΚΑ

Νέες κατηγορίες του δικηγόρου που συνελήφθη γιατί έσπασε την καραντίνα έναντι των αστυνομικών της Μυκόνου

Νέες κατηγορίες του δικηγόρου που συνελήφθη γιατί έσπασε  την καραντίνα έναντι των αστυνομικών της Μυκόνου
Υπουργοί της κυβέρνησης καραντίνα γιατί ήρθαν σε επαφή με κρούσμα σήμερα,ο Δικηγόρος όμως που συνελήφθη στη Μύκονο εξαπολύει νέα επίθεση

Είναι πραγματικά  απίστευτα όσα συμβαίνουν στη Μύκονο με τις κατηγορίες που εξαπολύει τις τελευταίες ώρες για ακόμη μια φορά ο Δικηγόρος που συνελήφθη γιατί έσπασε την καραντίνα εναντίον των αστυνομικών της Μυκόνου.

Την ίδια στιγμή που τρεις υπουργοί της κυβέρνησης  Γεωργιάδης, Παπαθανάσης και Πλακιωτάκης  κάθονται  καραντίνα γιατί ήρθαν σε επαφή με κρούσμα ,ο δικηγόρος που συνελήφθη στις Κυκλάδες γιατί  έσπασε την καραντίνα και του επιβλήθηκε πρόστιμο  5000 ευρώ περνάει εκ νέου στην επίθεση με δηλώσεις του εναντίον των αστυνομικών που τον συνέλαβαν γιατί έσπασε την καραντίνα.

Δεν έχουν τέλος οι κατηγορίες που εξαπολύει εναντίον των αστυνομικών της Μυκόνου αλλά και του ΑΤ του νησιού.

Μίλησε στον ιστότοπο newsit.gr και  μεταξύ άλλων αφού κάνει αναφορά για το λουκέτο που μπήκε στο Nammos και στο Scorpios και αναφέρει τον ρόλο που έπαιξε ο ίδιος μετά τις καταγγελίες του, για ακόμη μια φορά κατηγορεί ανοιχτά τους αστυνομικούς του ΑΤ ΜΥΚΟΝΟΥ τονίζοντας πως έψαχναν τρόπο να του φορτώσουν κρούσματα.

 

Το θέμα πλέον είναι αρκετά σοβαρό και ίσως θα πρέπει άμεσα να η παρέμβει το υπουργείο Προστασίας  του Πολίτη  καθώς οι βολές του δικηγόρου είναι ευθείες καθημερινά για τους αστυνομικούς του ΑΤ ΜΥΚΟΝΟΥ και του ρόλου που επιτελούν στο νησί.

“Ανέφερα τα όσα συμβαίνουν και ευτυχώς η αντίδραση της Πολιτικής Προστασίας ήταν αστραπιαία. Ήρθαν άτομα του ΕΟΔΥ και έκαναν τους έλεγχους. Είχα μιλήσει το Σάββατο το πρωί μαζί τους και την ίδια μέρα το απόγευμα ήρθαν κλιμάκια στο νησί, είδα και τα βανάκια. Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα γι’ αυτό δεν μπορεί η αστυνομία να δρα με αυτό τον τρόπο. Είναι ολοφάνερο πως έψαχναν τρόπο για να μου φορτώσουν κρούσματα και μετά
άντε να έβγαζα άκρη…» δήλωσε στο newsit.gr ο Δικηγόρος που συνελήφθη γιατί έσπασε την καραντίνα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.