ΕΛΛΑΔΑ

Υποχρεωτική η μάσκα στα πλοία όλο το καλοκαίρι

Υποχρεωτική η μάσκα στα πλοία όλο το καλοκαίρι

Η μάσκα δεν είναι υποχρεωτική για τους πολίτες και επισκέπτες της χώρας, ανεξάρτητα αν έχουν εμβολιασθεί ή όχι.

Η μάσκα διατηρεί την υποχρεωτικότητά της σε εξωτερικούς χώρους στους οποίους παρουσιάζεται συνωστισμός, όπως τα εξωτερικά θέατρα και σινεμά, τα γήπεδα κλπ.

Ομοίως ισχύει και στους εσωτερικούς χώρους, όπου η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.

Σε ότι αφορά στα ταξίδια με τα πλοία, όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι – σε σχέση με αυτά που γνωρίζουμε – για όλη τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού.

Ανεξάρτητα αν ο επιβάτης είναι εμβολιασμένος ή όχι, αν κάθεται στο κατάστρωμα ή στο σαλόνι του πλοίου, η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική για όλους καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Επίσης, εξακολουθεί να είναι απαραίτητη η συμπλήρωση των έντυπων υγείας πριν το ταξίδι, διαδικασία η οποία γίνεται πλέον και ηλεκτρονικά, ενώ αίρεται η υποχρεωτικότητα του self test και του rapid test για τους εμβολιασμένους οι οποίοι διαθέτουν πράσινο πιστοποιητικό.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.