ΤΟΠΙΚΑ

Στη Μύκονο ο Ομπαμεγιανγκ στα χέρια του Αγαθάγγελου του ΜΙΤ

Στη Μύκονο ο Ομπαμεγιανγκ στα χέρια του Αγαθάγγελου του ΜΙΤ
Ο σταρ του ποδοσφαίρου της Άρσεναλ βρίσκεται στο νησί για διακοπές και έκανε το σχετικό φρεσκάρισμα στα μαλλιά του

Ότι θες βρίσκεις στο νησί και φυσικά και τους καλύτερους κομμωτές.

Σημείο αναφορά στη Μύκονο είναι το Μykonos Ink TATOO &Barber Shop εκεί που κάνουν το πέρασμα τους για φρεσκάρισμα το καλοκαίρι από ντόπιους Μυκονιάτες μέχρι διάσημους σταρ.

Ο Πιερ-Εμερίκ Εμιλιάνο Φρανσουά Ομπαμεγιάνγκ είναι Γκαμπονέζος ποδοσφαιριστής που παίζει στην θέση του επιθετικού στην Άρσεναλ και στην εθνική ομάδα της Γκαμπόν, όπου είναι αρχηγός.Ο Ομπαμεγιάνγκ  βρίσκεται στη Μύκονο για διακοπές και προτίμησε  να εμπιστευτεί τα χέρια από το ΜΙΤ του Αγαθαγγέλου Γαλιατσάτου.

Η περιποίηση μοναδική και ο άσσος της Άρσεναλ δεν  άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη στις διακοπές του και προτίμησε τα παιδιά του ΜΙΤ, τους κορυφαίους στο νησί, για να φτιάξει την κόμη του

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.