ΕΛΛΑΔΑ

Νέα γενική γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας η Μυκονιάτισα Βασιλική Λοΐζου

Νέα γενική γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας η Μυκονιάτισα Βασιλική Λοΐζου

Καθήκοντα γενικής γραμματέως Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών αναλαμβάνει η Βασιλική Λοΐζου, θέση που μέχρι πρότινος κατείχε ο Γιάννης Σμυρλής που υπέβαλε προ ημερών την παραίτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Λοΐζου είχε ξεκινήσει πριν από μήνες προεκλογική εκστρατεία για να κατέβει υποψήφια στο νομό Κυκλάδων, ωστόσο «αθόρυβα» σταμάτησε και δεν θα κατέβει. Ετσι αποφασίστηκε να οριστεί γενική γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας.

Τι αναφέρει το ΦΕΚ

«Αναθέτουμε, από τις 30 Δεκεμβρίου 2022, στη Βασιλική Λοΐζου του Αναστασίου, με ΑΔΤ: ΑΙ 019770, υπάλληλο 5780 ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Τεύχος Υ.Ο.Δ.Δ. 1222/31.12.2022 της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ ΑΕ), καθήκοντα Γενικής Γραμματέως Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών με βαθμό 1ο της κατηγορίας ειδικών θέσεων.

Με τον ανωτέρω διορισμό αναστέλλεται η άσκηση καθηκόντων της υπαλλήλου στην κύρια θέση της. Η υπάλληλος επανέρχεται αυτοδικαίως στη θέση που κατείχε πριν από την ανάθεση καθηκόντων σε αυτήν, με την απαλλαγή από τα καθήκοντά της ως Γενικής Γραμματέως.

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.