ΕΛΛΑΔΑ

Η Μύκονος πάντα παρούσα και με αλληλεγγύη προς όλους στις δύσκολες στιγμές των λαών

Η Μύκονος πάντα παρούσα και με αλληλεγγύη προς όλους στις δύσκολες στιγμές των λαών
Στην αποστολή των κοντέινερ στους δοκιμαζόμενους από τους σεισμούς λαούς βρέθηκε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς

Στο λιμάνι του Πειραιά για την αποστολή του πρώτου μέρους της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμοπαθείς της γείτονος χώρας. Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας Κ.Ε.Δ.Ε, οι Περιφερειακές Ενώσεις των Δήμων και η Περιφέρεια Αττικής ενώσαμε δυνάμεις και με την υποστήριξη της Πρωτοβουλίας Όλοι Μαζί Μπορούμε κάναμε το καθήκον μας.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση για άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι είναι πάντα παρούσα όπου χρειάζεται, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Μαζί μας ως εκπρόσωποι της Πολιτείας o υφυπουργός Εξωτερικών- αρμόδιος για τον απόδημο Ελληνισμό κ.Ανδρέας Κατσανιώτης, o υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Kostas Katsafadosκαι ο γενικός γραμματέας Λιμένων κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος.
Ένα μεγάλο μπράβο στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και τον γενικό διευθυντή της ΚΕΔΕ κ. Γιάννη Καραγιάννη που από την πλευρά του Ά βαθμού Αυτοδιοίκησης είχαν την ευθύνη για το συντονισμό και την υλοποίηση αυτής της σημαντικής ανθρωπιστικής δράσης, αλλά και στον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Giorgos Patoulisγια τη σημαντική του συνεισφορά σε αυτή την προσπάθεια.

Και βέβαια πολλά συγχαρητήρια στην πρόεδρο της Ένωσης Εφοπλιστών κ. Μελίνα Τραυλού για τη διάθεση πλοίου της εταιρείας της για τη μεταφορά των προϊόντων.
Η Ελλάδα απέδειξε για άλλη μια φορά ότι πιστεύει και υπηρετεί πανανθρώπινες αξίες και αρχές.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.