ΕΛΛΑΔΑ

Βυθίστηκε σκάφος ανοιχτά της Μήλου – Μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού

Βυθίστηκε σκάφος ανοιχτά της Μήλου – Μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού

Ενα σκάφος βυθίστηκε στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της Μήλου, με τους 18 επιβαίνοντες να έχουν βρεθεί στη θάλασσα – Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού.

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές, λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Πέμπτης, η είδηση για τη βύθιση ενός σκάφους με 17 επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή 16 μίλια βορειοδυτικά της Μήλου. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού για τη διάσωση των επιβατών του σκάφους, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Στο σημείο σπεύδουν τρία πλωτά του Λιμενικού, δύο παραπλέοντα πλοία, ένα ιδιωτικό σκάφος, ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού και ένα της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για θαλαμηγό με σημαία Μεγάλης Βρετανίας.

Στη θαλάσσια περιοχή ο καιρός είναι καλός και πνέουν άνεμοι έντασης 4 με 5 μποφόρ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.