ΤΟΠΙΚΑ

Αλβανίδα καλλονή έκαψε τον μαφιόζο στη Μύκονο

Αλβανίδα καλλονή έκαψε τον μαφιόζο στη Μύκονο

Όπως γράφουν σήμερα οι εφημερίδες, οι αναρτήσεις μιας καλλονής από την Αλβανία με τις εικόνες χλιδής σε έπαυλη «έδωσαν» τον καταζητούμενο Ρουμάνο.

Πρόκειται για τον Dragoș Săvulescu, ο οποίος συνελήφθη στο νησί.

Το βεβαρημένο ποινικό μητρώο του ρουμανικής καταγωγής άντρα σε συνδυασμό με την ανεξήγητα πολυτελή ζωή συνέθεσαν ένα κινηματογραφικό σκηνικό γύρω από τον εντοπισμό του.

Η ιστορία του με τα νομικά παραπτώματα ξεκίνησε στις αρχές του 2019, οπότε είχε συλληφθεί και καταδικαστεί σε 5,5 χρόνια φυλάκιση για υπόθεση υπεξαίρεσης, μαζί με τον πρώην δήμαρχο της Κωνστάντζα, Radu Mazăre, τον Cristi Borceα, πρώην πρόεδρο της Dinamo και μαζί με άλλους κατηγορούμενους οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι για υπεξαίρεση συνολικά 114 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Dragoș Săvulescu μετά την απόφαση των δικαστικών Αρχών, διέφυγε στην Ιταλία, συγκεκριμένα στη Νάπολη, για να εντοπιστεί τελικά στη Μύκονο από άνδρες του Λιμενικού, οι οποίοι μαζί με στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου οργάνωσαν μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψή του.

Στη Μύκονο, διασκέδαζε με φιλικά του πρόσωπα σε γνωστό εστιατόριο, στην περιοχή των Μύλων, ένας εκ των οποίων ειναι ο προσωπικός του σωματοφυλακας. Μάλιστα είχαν νοικιασει μια από τις πιο ακριβές βίλες του νησιού έναντι δεκάδων χιλιαδων ευρώ για διαμονή ολίγων νυχτων.

Η εντολή για την επιχείρηση σύλληψης του Dragoș Săvulescu δόθηκε κατόπιν Ευρωπαϊκού Εντάλματος των αρχών της Ρουμανίας, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και για απάτη κατά του Δημοσίου.

Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Σύρου με σκοπό την έκδοση του στις αρχές της Ρουμανίας.

Η καλλονή σύντροφός του, Άντζελα Μαρτίνι, «σήκωσε» φωτογραφίες τους από την πολυτελή διαμονή τους, σε πανάκριβη βίλα του νησιού, σημαίνοντας συναγερμό στις αστυνομικές Αρχές της Ρουμανίας.

Την παρουσία του επιχειρηματία στο κυκλαδίτικο νησί, πρόδωσε η ίδια, η οποία μη μπορώντας να αντισταθεί στις ομορφιές της Μυκόνου και στην ανάγκη της να επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, τον πολυτελή βίο που διάγει με τον καταζητούμενο με διεθνή ένταλμα επιχειρηματία, άρχισε να σηκώνει φωτογραφικά στιγμιότυπα με τον ίδιο μέσα στο κάδρο!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.