ΤΟΠΙΚΑ

Επιστροφή στα μελτέμια του Αυγούστου στη Μύκονο

Επιστροφή στα μελτέμια του Αυγούστου στη Μύκονο

Ολοκληρώθηκε το παρατεταμένο κύμα των πολύ υψηλών θερμοκρασιών, που όπως σε όλη τη χώρα, έκανε την εμφάνισή του στις Κυκλάδες για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Από την Πέμπτη ο καιρός στις Κυκλάδες επιστρέφει στα φυσιολογικά του χαρακτηριστικά, με τον καύσωνα να δίνει τη θέση του στα παραδοσιακά αυγουστιάτικα μελτέμια που δροσίζουν τα νησιά.

Για σήμερα Πέμπτη 12/8 στις Κυκλάδες ο καιρός θα είναι αίθριος, με τη θερμοκρασία να υποχωρεί στους 33 με 35 βαθμούς και τους Βόρειους ανέμους να ενισχύονται στα 4 με 6 μποφόρ.

Τα ίδια στοιχεία του καιρού θα διατηρηθούν και για την Παρασκευή 13/8 με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 34 βαθμούς και τους ανέμους να διατηρούνται στα ίδια επίπεδα.

Το Σάββατο 14/8 η θερμοκρασία θα υποχωρήσει στους 31 με 33 βαθμούς και τα μελτέμια θα ενισχυθούν στα 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Την Κυριακή του Δεκαπενταύγουστου η θερμοκρασία δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 32 βαθμούς και οι Βόρειοι άνεμοι θα κυμανθούν στα επίπεδα 5 με 6 μποφόρ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.