ΕΛΛΑΔΑ

Βράχος αποκολλήθηκε στο «Ναυάγιο» της Ζακύνθου – Μία τραυματίας, φόβοι για αγνοούμενους

Βράχος αποκολλήθηκε στο «Ναυάγιο» της Ζακύνθου – Μία τραυματίας, φόβοι για αγνοούμενους

Ομάδα από την 1η ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής στην Ελευσίνα αναχωρεί με σούπερ πούμα για το νησί – 10  άτομα από την ΕΜΑΚ Πάτρας με εκπαιδευμένο σκύλο μεταβαίνουν με οχήματα στην Κυλλήνη

Τρόμος και πανικός επικράτησε λίγο πριν τις 11.30 περίπου στη διάσημη παραλία Ναυάγιο της Ζακύνθου, όταν τμήμα βράχου αποκολλήθηκε και έπεσε στη θάλασσα, δημιουργώντας ένα τεράστιο κύμα το οποίο αναποδογύρισε τρεις βάρκες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μία τουρίστρια τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ από το Λιμενικό εκφράζονται φόβοι για τρεις αγνοούμενους.

Ομάδα από την 1η ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής στην Ελευσίνα αναχωρεί με σούπερ πούμα για το νησί.

Άλλα δέκα άτομα από την ΕΜΑΚ Πάτρας με εκπαιδευμένο σκύλο μεταβαίνουν με οχήματα στην Κυλλήνη και από εκεί στο νησί προκειμένου να συμμετάσχουν μαζί με την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία και το λιμενικό στις έρευνες για τυχόν αγνοούμενους από την κατολίσθηση.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.