LIFESTYLE

Καλημέρης-Κοντοβά: Γιόρτασαν την πρώτη επέτειο της σχέσης τους στη Μύκονο όπου και γνωρίστηκαν

Καλημέρης-Κοντοβά: Γιόρτασαν την πρώτη επέτειο της σχέσης τους στη Μύκονο όπου και γνωρίστηκαν

Ο Τζώνη Καληµέρης και η Χριστίνα Κοντοβά γιόρτασαν την πρώτη επέτειοτης σχέσης τους στη Μύκονο -όπου γνωρίστηκαν- και δηµοσίευσαν στα social media την πρώτη κοινή τους φωτογραφία

Οι δυο τους πέρασαν αγκαλιά την πρώτη επέτειό τους στη Μύκονο όπου γνωρίστηκαν πέρυσι το καλοκαίρι. Το ζευγάρι όχι µόνο δεν κρύβει πια τον έρωτά του, αλλά πριν από λίγες ηµέρες η σχεδιάστρια αποφάσισε να αναρτήσει και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα social media.

Συγκεκριµένα, στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram και στα insta stories η Χριστίνα Κοντοβά πόσταρε ένα τρυφερό ενσταντανέ από κοινωνική εκδήλωση, στο οποίο και οι δύο λάµπουν από ευτυχία. Ο έρωτας δεν κρύβεται και αυτό φαίνεται ότι θέλουν να δηλώσουν και οι ίδιοι. Αν και είναι ελάχιστες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε µαζί σε κάποιο επίσηµο event, η εικόνα που επέλεξε η Χριστίνα Κοντοβά «µαρτυράει» πολλά.

Μια επιλογή καθόλου τυχαία, όπως λένε οι στενοί φίλοι της, αφού µε αυτό το στιγµιότυπο το ζευγάρι «επισηµοποιεί» κατά κάποιον τρόπο τη σχέση του µέσω των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης. Ο διευθύνων σύµβουλος του τηλεοπτικού σταθµού Εpsilon φρόντισε να χαλαρώσει για λίγο µε τη σύντροφό του πριν από το ξεκίνηµα της νέας σεζόν. Λίγες ήταν άλλωστε οι µέρες των φετινών διακοπών του ζευγαριού, αφού ο Τζώνη Καληµέρης από τον Μάιο, οπότε ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα, είχε να «τρέξει» µια σειρά από καινούργια projects.

Το ίδιο και η Χριστίνα, η οποία, µε το ξεκίνηµα της χρονιάς, έχει αποφασίσει να δροµολογήσει πολλά νέα σχέδια στον τοµέα της. ∆εύτερο καλοκαίρι µαζί για το ζευγάρι και πρώτη επέτειος, µε την ελπίδα ότι η καλή επικοινωνία και η άριστη χηµεία τους θα διατηρηθούν και θα συνεχίσουν να νιώθουν εξίσου καλά µαζί. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι από το περιβάλλον του Τζώνη Καληµέρη που υποστηρίζουν ότι η Χριστίνα είναι ίσως η γυναίκα µε την οποία έχει ταιριάξει περισσότερο, µετά το διαζύγιό του από τη Μαρία Ιωάννου, µε την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους. Να σηµειώσουµε ότι έχει επίσης έναν γιο από τον πρώτο του γάµο µε την Κοραλία Καράντη.

Από την άλλη, η Χριστίνα Κοντοβά είχε δηλώσει παλαιότερα στη Realnews τα εξής: «Εχω κάνει ήδη έναν γάµο και το έχω ζήσει όλο αυτό το παραµύθι. Το έχω ξεπεράσει. ∆εν είµαι κατά του γάµου. Θα µπορούσα να ξαναπαντρευτώ, απλά για εµένα το θέµα της οικογένειας ξεκινά από δύο άτοµα. Τώρα, το θέµα του παιδιού πρέπει να το έχεις πάρα πολύ µέσα σου για να το υποστηρίξεις. Μεγαλώνοντας, έχω απενοχοποιήσει το ταµπού ότι πρέπει να κάνεις παιδιά. Οι γυναίκες έχουµε καταφέρει πάρα πολλά, πιο πολύ όµως πρέπει να έχουµε την επιλογή να κάνουµε αυτό που θέλουµε».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.