LIFESTYLE

Γιάννα Αγγελοπούλου: Η σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγο και τους γιους της στη Μύκονο

Γιάννα Αγγελοπούλου: Η σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγο και τους γιους της στη Μύκονο

Στη Μύκονο απαθανάτισε ο φακός του ΟΚ! την Παρασκευή 4 Αυγούστου τον Θεόδωρο και τη Γιάννα Αγγελοπούλουμαζί με τους γιους τους, Παναγιώτη και Δημήτρη.

Νωρίτερα είχαν βρεθεί, σύμφωνα και με την ανάρτηση της Χριστίνας Πολίτη στο Instagram, στο εστιατόριο Lio στη Χώρα.

Οι τελευταίες οικογενειακές εικόνες που είχαν κυκλοφορήσει ήταν από τον γάμο του μικρότερου γιου τους Δημήτρη με τη Λήδα Λογοθέτη τον περασμένο Μάιο στο Χαλάνδρι.

«Λατρεύω τα παιδιά μου. Με ενδιαφέρει να είναι ευτυχισμένα. Δεν υπάρχει μάνα που δεν έχει τύψεις. Όσο και να προσπαθείς, πάντα κάτι θα σου ξεφύγει» είχε πει σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην ΕΡΤ η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Η ίδια καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» είχε εξομολογηθεί ότι την ενδιαφέρει η εμφάνισή της.

«Μου αρέσει να περιποιούμαι τον εαυτό μου. Μου αρέσει να αισθάνομαι καλά. Το να προσπαθείς να φανείς νέος δεν μου αρέσει. Όλες οι γυναίκες επικρίνονται γιατί κρατάνε την εμφάνισή τους. Εδώ μπαίνουν στοιχήματα “έκανε λίφτινγκ ή όχι;”. Εγώ τα έχω κάνει όλα, εκτός από λίφτινγκ».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.