LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έκανε τζετ σκι στη Μύκονο

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έκανε τζετ σκι στη Μύκονο

Το πέρασμά του από τη Μύκονο έκανε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός φέτος το καλοκαίρι. Ο τραγουδιστής εθεάθη σε κοσμική παραλία του νησιού να απολαμβάνει το μπάνιο του, αλλά και ένα από τα αγαπημένα του χόμπι, τις βόλτες με τζετ σκι.

Φορούσε ένα μπλε μαγιό και αφού απόλαυσε τον καφέ του, μπήκε στη συνέχεια για μερικές βουτιές.

Τέλος, οδήγησε ένα τζετ σκι, όπως φαίνεται από τον φωτογραφικό φακό των παπαράτσι, που «εντόπισαν» τον λαϊκό τραγουδιστή σε ένα μικρό διάλειμμα από την καλοκαιρινή περιοδεία του.

1509_KONSTANTINOS_ARGIRGOS_20720234249
1586_KONSTANTINOS_ARGIRGOS_2072023
1703_ANESTIS_EVAGELOPOYLOS_KONSTANTINOS_ARGIRGOS_2072023
1776_ANESTIS_EVAGELOPOYLOS_KONSTANTINOS_ARGIRGOS_2072023

Πριν από λίγες μέρες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανάρτησε στο στο Instagram προφίλ του, που μετρά 970.000 ακολούθους, μια φωτογραφία του, στην οποία ποζάρει χαμογελαστός στον ήλιο.

Στην ίδια ανάρτηση συμπεριέλαβε και δύο βίντεο με πρωταγωνιστή και πάλι τον ίδιο να κάνει θαλάσσια σπορ, κάτι που συνηθίζει κάθε καλοκαίρι.

Στα κλιπ, ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάνει ηλεκτρικό surfboard, πιθανότατα σε κάποια παραλία της Λευκάδας, την οποία επισκέπτεται περισσότερο από κάθε άλλο νησί κάθε χρόνο. «Ζωντανός» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης στα αγγλικά, αποσπώντας πάνω 25.000 likes σε μόλις λίγα λεπτα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.