ΤΟΠΙΚΑ

Βόμβα της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ με τον Καλτσά

Βόμβα της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ με τον Καλτσά
Από τα επαγγελματικά σαλόνια στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΥΚΟΝΟΥ που κάνει την διαφορά

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ΑΕ Μυκόνου, καθώς ενσωμάτωσε στο ρόστερ της τον πολύπειρο Νίκο Καλτσά, με παραστάσεις και εμπειρίες από μεγάλες ομάδες, ενώ μέχρι πρότινος ήταν μέλος στην πρωταθλήτρια του 5ου Ομίλου στην Γ’ Εθνική, Καλλιθέα.

Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Η διοικούσα επιτροπή της Α. Ε. Μυκόνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Καλτσά! Με μεγάλο ποδοσφαιρικό ιστορικό στην πλάτη του, ο δυναμικός αμυντικός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του στα τσικο της ΑΕΚ και κατάφερε να ανελιχθεί το 2010 στην πρώτη ομάδα, έχοντας κάνει αρχικά το <<αγροτικό>> του σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Αχαρναϊκο και Χαϊδάρι.

Στη συνέχεια ακολούθησαν ομάδες όπως ο Πανιώνιος, Καλλονή, Λεβαδειακός, Ηρακλής, Αήττητος Σπάτων και φυσικά η Καλλιθέα που αγωνιζόταν έως πέρυσι και ήταν από τους συντελεστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος Γ Εθνικής! Καλώς όρισες Νίκο!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.