ΕΛΛΑΔΑ

Τον Αλέξη Τσίπρα «έδειξε» ως «ενορχηστρωτή» ο Αντώνης Σαμαράς

Τον Αλέξη Τσίπρα «έδειξε» ως «ενορχηστρωτή» ο Αντώνης Σαμαράς

Τον Αλέξη Τσίπρα κατονόμασε -σύμφωνα με πληροφορίες- ως «ενορχηστρωτή της σκευωρίας Novartis» κατά την πολύωρη κατάθεση που έδωσε σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της ανάκρισης που διενεργεί η ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου του νόμου περί ευθύνης υπουργών, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου για το σκάνδαλο της Novartis και τις ενδεχόμενες ευθύνες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς κατονόμασε επίσης ως ηθικό αυτουργό στις πράξεις των τότε εισαγγελέων κατά της διαφθοράς τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ενώ κατέθεσε πάνω από 100 έγγραφα ως σχετικά με την υπόθεση.

Κατά την έξοδό του από το δικαστικό Μέγαρο του Αρείου Πάγου, ο κ. Σαμαράς, δήλωσε:

«Είναι εθνικό καθήκον να αναδειχθεί η αλήθεια σε αυτήν την άθλια σκευωρία. Η Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι απολύτως, έχει πλέον το λόγο. Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες καλά Χριστούγεννα με υγεία πάνω από όλα, αλληλεγγύη και αγάπη. Χρόνια πολλά σε όλους».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.