ΕΛΛΑΔΑ

Πως θα γίνονται οι μετακινήσεις τις ημέρες των γιορτών

Πως θα γίνονται οι μετακινήσεις τις ημέρες των γιορτών

Να μαζευτούμε μεσημέρι στα σπίτια με τις οικογένειές μας τις γιορτές και όχι βράδυ, συνέστησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί από τις 10 το βράδυ και μετά.

Τον κωδικό μετακίνησης «6» θα στέλνουμε στις 13033 παραμονές και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, για να πάμε στα εορταστικά τραπέζια ή στα ρεβεγιόν, δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Ο κ. Πέτσας  απηύθυνε εκ νέου έκκληση «να μην ανοίξουμε πολύ τον κύκλο, να δούμε αυτούς που λίγο πολύ βλέπουμε ούτως ή άλλως».

Είπε πως «πιο σκληρά μέτρα έχουν να κάνουν με τα υφιστάμενα», και ξεκαθάρισε πως «όποιος κυκλοφορεί μετά τις 22:00 την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα τον σταματήσει η Αστυνομία».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.