ΤΟΠΙΚΑ

Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα

Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα

Παρά το γεγονός ότι τα επιδημιολογικά δεδομένα παραπέμπουν σε σταθεροποίηση του τρίτου κύματος της πανδημίας με τάσεις αργής αποκλιμάκωσης, ο αριθμός των διασωληνωμένων και η ασφυκτική πίεση που ασκείται στα νοσοκομεία προβληματίζουν κυβέρνηση και ειδικούς, με αποτέλεσμα τα τελευταία 24ωρα να εκπέμπεται το μήνυμα πως πιθανώς δεν θα επιτευχθεί το… «Πάσχα στο χωριό».

Σε κάθε περίπτωση, ένα από τα βασικά ζητήματα που μας απασχολούν το Πάσχα είναι ο καιρός, αφού όπου και να μαστε, θα θέλαμε να το γιορτάσουμε με καλοκαιρία.

Ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός τόνισε ότι τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι μέχρι την Κυριακή των Βαΐων θα συνεχιστεί αυτή η αστάθεια του καιρού, τονίζοντας ωστόσο, ότι όπως όλα δείχνουν, το Πάσχα ο καιρός αναμένεται να είναι γενικά καλός. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι το φετινό Πάσχα είναι στις 2 Μαϊου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.