ΕΛΛΑΔΑ

Στο βάθος εκλογές την άνοιξη του 2022

Στο βάθος εκλογές την άνοιξη του 2022

Μπορεί από τα πιο επίσημα χείλη να μην ακούμε τον χρόνο των επόμενων εθνικών εκλογών και αυτό είναι το λογικό ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι τα εκλογικά επιτελεία δεν αρχίζουν να μελετούν τη στελέχωση των ψηφοδελτίων. Σε αυτό το πλαίσιο, στο στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας έχουν ξεκινήσει ήδη οι εκλογικές διεργασίες, με την Πειραιώς να βρίσκεται σε μια προκαταρκτική διαδικασία κατάρτισης των ψηφοδελτίων. Όπως πρώτοι είχαμε γράψει, ενισχυμένη θα είναι η συμμετοχή στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις «γαλάζιες» λίστες.

Η ουσιαστική συμπλήρωση των ψηφοδελτίων με πρόσωπα από τους δήμους και τις περιφέρειες, αποτελεί βασική επιδίωξη του Μαξίμου, ως μια «επιβράβευση» για τον κομβικό ρόλο που επιτέλεσαν στη μάχη με την πανδημία, τις πυρκαγιές και μια σειρά κρίσιμων θεμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι προερχόμενες από την Τοπική Αυτοδιοίκηση υποψηφιότητες δεν θα αφορούν μόνο σε εν ενεργεία αιρετούς αλλά και σε πρώην δημάρχους και περιφερειάρχες, οι οποίοι βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε στάση πολιτικής αναμονής.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.