ΤΟΠΙΚΑ

Ευχαριστίες από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ευχαριστίες από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων θα ήθελε να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που για μία ακόμη φορά στηρίζει εμπράκτως την προσπάθειά μας και θα είναι αρωγός στον 1ο αγώνα σφαιροβολίας Sifnos StreetShot Put 2021 που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25Σεπτεμβρίου στο νησί της Σίφνου.

Η καινοτομία του αγώνα είναι ότι δεν θα διεξαχθεί σε στάδιο στίβου, αλλά σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώροστον Αρτεμώνα Σίφνου, ανοιχτός και ελεύθερος να τον παρακολουθήσει όποιος θέλει!

Ο αγώνας σφαιροβολίας θα πλαισιωθεί από εκδηλώσεις των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Erasmus + Sport στα οποία συμμετέχει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και το πρόγραμμα της IAAF για τα μικρά παιδιά Kids Athletics(25/09).

Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι αυτός ο αγώνας να γίνει θεσμός για τον στίβο των Κυκλάδων και του Νοτίου Αιγαίου και να αποτελέσει το εφαλτήριοανάπτυξης του κλασικού αθλητισμού σε νησιά των Κυκλάδων όπως η Σίφνος, που δεν διαθέτουν ακόμηυποδομές ή σωματείο στίβου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.