ΤΟΠΙΚΑ

Στο τραπέζι το θέμα της ελάφρυνσης των δημοτικών φόρων

Στο τραπέζι το θέμα της ελάφρυνσης των δημοτικών φόρων
Ένα σημαντικό θέμα έρχεται στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο όπως δηλώνει ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου

Ιδιαίτερη σημασία αποκτά για τους επαγγελματίες στο νησί η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου καθώς όπως διαβάζουμε σε σχετική ανάρτηση στο διαδίκτυο από τον Μιλτιάδη Ατζαμόγλου πρόκειται να συζητηθούν σημαντικά θέματα:
«Στην επερχόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί δια περιφοράς την Παρασκευή 3 του μηνός Απριλίου του έτους 2020 και ώρα από 12:30 ́μ.μ. έως 14:30 ́μ.μ. θα συζητηθεί μεταξύ άλλων και ένα σημαντικότατο μέτρο για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας του νησιού μας.

Ο Δήμος Μυκόνου ενεργώντας άμεσα και λαμβάνοντας έγκαιρα μέτρα στήριξης για την ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας στη Μύκονο, θα κληθεί να αποφασίσει μέσω του Δημοτικού του Συμβουλίου την ελάφρυνση από τους δημοτικούς φόρους των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από τη λαίλαπα της πανδημίας.

Οφείλουμε με σεβασμό και κατανόηση να σταθούμε δίπλα στον πολίτη και στον επιχειρηματία πρωτοπορώντας για να αντιμετωπίσουμε όλη αυτή την πρωτοφανή και πρωτόγνωρη κατάσταση.

Το θέμα είναι το έκτο (6) κατά σειρά στη συνεδρίαση και ο τίτλος του αναφέρεται ως:

« 6. Περί έγκρισης απαλλαγής των αναλογούντων δημοτικών τελών και τελών καθαριότητας και φωτισμού επιχειρήσεων που διακόπτουν ή περιορίζουν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19. »

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.