ΚΟΣΜΟΣ

Στο σκοτάδι το Λονδίνο: Ασφυξία στα νοσοκομεία – Ακυρώνουν σοβαρά χειρουργεία καρκινοπαθών

Στο σκοτάδι το Λονδίνο: Ασφυξία στα νοσοκομεία – Ακυρώνουν σοβαρά χειρουργεία καρκινοπαθών
Δραματικές ώρες στις εντατικές εξαιτίας της υπερπληρότητας - Στον «αέρα» καρκινοπαθείς - Κραυγή αγωνίας για την υγεία τους

Από μια λεπτή κλωστή κρέμεται το σύστημα υγείας της Βρετανίας που δεν απέχει πολύ από την κατάρρευση. Οι χιλιάδες εισαγωγές προσθέτουν καθημερινά πίεση, οι εντατικές παρουσιάζουν εικόνα υπερπληρότητας, της τάξεως του 114%, ενώ συνωστισμός από ασθενοφόρα επικρατεί έξω από νοσοκομεία του Λονδίνου.

Οι καταστάσεις που βιώνει η Γηραιά Αλβιώνα πρωτόγνωρες: σχεδιάζεται μεταφορά ασθενών από το Λονδίνο σε άλλες πόλεις ακόμη και το στήσιμο στρατιωτικών αντίσκηνων σε περίπτωση απόλυτης συμφόρησης στα νοσοκομεία.

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης αποτυπώνεται και στο γεγονός ότι ακυρώνονται σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις που σχετίζονται με τον καρκίνο, ελείψει κλινών στις ΜΕΘ.

Ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του βρετανικού συστήματος υγείας, το King’s College στο νότιο Λονδίνο κατέταξε, εξαιτίας των τραγικών συνθηκών, σε δεύτερης προτεραιότητας τα περιστατικά ασθενών με καρκίνο που χρήζουν επέμβασης.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.