ΚΟΣΜΟΣ

Στο Στρασβούργο ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς

Στο Στρασβούργο ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς

Στο Στρασβούργο βρίσκεται ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς για την συνεδρίαση του Προεδρείου & Επιτροπών του Κογκρέσου των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του:

«Συντονισμός για την προώθηση πολιτικών που ενισχύουν την κοινωνική συνοχή, ενθαρρύνουν τη συμμετοχή των πολιτών και προωθούν το σεβασμό των ατομικών δικαιωμάτων.
•Ενεργοποίηση για την αποστολή όσο το δυνατόν μεγαλύτερης ανθρωπιστικής βοήθειας στους δοκιμαζόμενους από τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία.

«Μερικά από τα βασικά ζητήματα που ασχοληθήκαμε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Προεδρείου & Επιτροπών του Κογκρέσου των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης Congress of Local and Regional Authorities of the Council of Europe Council of Europe»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.