ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Βρούτσης: «Με τιμά εκ νέου το αξίωμα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου»

Γιάννης Βρούτσης: «Με τιμά εκ νέου το αξίωμα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου»

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην πλέον υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης, ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, μετά και τον σημερινό ανασχηματισμό της κυβέρνησης.
Αφού λοιπόν ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό που του εμπιστεύτηκε το Υπ. Εργασίας, στο οποίο όπως αναφέρει, χτίστηκαν στέρεες βάσεις στην εργασία, την ασφάλιση και την κοινωνία, κάτω μάλιστα από αντίξοες συνθήκες, ο κ. Γιάννης Βρούτσης τόνισε πως τιμά τον ίδιο εκ νέου το αξίωμα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, θέση που θα υπηρετήσει με όλες του τις δυνάμεις.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.