ΤΟΠΙΚΑ

Rapid test για την ανίχνευση του κορονοϊού στο αεροδρόμιο της Μυκόνου

Rapid test για την ανίχνευση του κορονοϊού στο αεροδρόμιο της Μυκόνου
Στις εισόδους όλης της χώρας ανακοίνωσε ο Άδωνης Γεωργιάδης ότι θα παρθούν όλα τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

Σας το έχω γράψει εδώ και μήνες. Ο Άδωνις είναι απο τους λίγους Υπουργούς που δίνει ειδήσεις στον κόσμο… κάθε φορά που επιλέγει να βγεί στον αέρα. Δεν σχολιάζει. Δεν μιλάει χωρίς να λέει τίποτε. Ενημερώνει το κοινό. Πόσο μάλλον αυτη την περίοδο που ο κόσμος έχει ανάγκη σοβαρές τοποθετήσεις και Υπουργούς με κάκαλα.

Ο υπουργός σημείωσε ότι, «αν όλα πάνε καλά και κερδίσουμε τη μάχη της υγείας, μέχρι το τέλος Μαΐου, τότε τα πράγματα μπορεί να πάνε πολύ καλύτερα από ότι νομίζουμε» και αυτό όπως εξήγησε να μας οδηγήσει να μην χαθεί η τουριστική χρονιά καθώς η χώρα μας θα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Ο ίδιος όμως πρόσθεσε στη συνέχεια ότι: «τότε ενδεχομένως να ανακύψει ένα νέο ζήτημα. Ότι Θα θέλουν να έρθουν οι τουρίστες στη χώρα μας και θα έχουμε εμείς ενδοιασμούς για να μην ξεκινήσει ένας νέος κύκλος κρίσης στην υγεία. Γι’ αυτό, εμείς θέλουμε να βάλουμε τα rapid test, για την ανίχνευση του κορονοϊού σε όλες τις εισόδους της χώρας και για τους τουρίστες και για εμάς».

πηγη nassosblog.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.