ΕΛΛΑΔΑ

Πιθανό σενάριο να ανοίξει η εστίαση την μεγάλη εβδομάδα

Πιθανό σενάριο να ανοίξει η εστίαση την μεγάλη εβδομάδα

Αρχικά είχε προσδιορισθεί το άνοιγμα της εστίασης κοντά στις 15 Απριλίου και το αργότερο μέχρι τις 20 Απριλίου. Φαίνεται, όμως, με βάση την επιδημιολογική εξέλιξη της χώρας αλλά και τους έντονους προβληματισμούς που επικρατούν στο κυβερνητικό επιτελείο ότι το άνοιγμα της εστίασης θα μετατεθεί το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου και κοντά στο Πάσχα.

Το πιθανότερο σενάριο εξακολουθεί να αναφέρει ότι το άνοιγμα θα γίνει τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου. Ωστόσο, όλα θα κριθούν από την εικόνα που θα παρουσιάζει η πανδημία στη χώρα εκείνη την περίοδο. Ήδη υπάρχουν εισηγήσεις που αναφέρουν ότι η εστίαση πρέπει να ανοίξει μετά το Πάσχα, όπως πιθανότατα θα γίνει και με τις μετακινήσεις από νομό σε νομό.

Συνεπώς, όλα τα ενδεχόμενα θεωρούνται ανοιχτά για την ώρα. Μέσα στο επόμενο 15νθημερο θα υπάρξει πιο πληρέστερη εικόνα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.