ΤΟΠΙΚΑ

ΒΟΜΒΑ: Ο Κ.Κουκάς παραιτείται από δήμαρχος Μυκόνου, αναλαμβάνει υπουργικό θώκο

ΒΟΜΒΑ: Ο Κ.Κουκάς παραιτείται από δήμαρχος Μυκόνου, αναλαμβάνει υπουργικό θώκο

Είδηση βόμβα έσκασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς αναμένεται εκτάκτως μέχρι το απόγευμα να ανακοινώσει την παραίτηση του από την θέση του δημάρχου της Μυκόνου.

Όλα έγιναν ξαφνικά χτες το απόγευμα σε μια συνάντηση στο κελί  με τους συνεργάτες του, τους ανακοίνωσε την πρόθεση του να δηλώσει παραίτηση σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος ανακάλυψε όσους έστηναν μηχανισμό πίσω από την πλάτη του και φοβήθηκε την αποστασία στο συνδυασμό του καθώς οργιάζουν φήμες ότι δυο συνεργάτες του, μπορεί και τρεις ή και τέσσερις, ετοιμάζουν νέο συνδυασμό με δημοτικούς συμβούλους αντιπάλων παρατάξεων.

Βλέποντας τα σκούρα ο Κωνσταντίνος Κουκάς προτίμησε να αποδράσει σε υπουργική θέση που του είχε προταθεί καιρό ,αλλά πλέον έφτασε η ώρα μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις από τις μυστικές συναντήσεις και τα μαγειρέματα εναντίον του.

Τον Δήμο της Μυκόνου θα τρέχουν συνεργάτες του δημάρχου μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες Αλέκος Κουκάς, Μιλτιάδης Ατζαμόγλου και από την παράταξη «Μυκονος Πρώτη Ξανά» Νίκος Γκέλος και Ειρήνη Γρυπάρη θα συστήσουν μια επιτροπή σωτηρίας του Δήμου για να τρέξουν τα θέματα.

Η αναταραχή που έχει ξεσπάσει στο Δήμο Μυκόνου είναι μεγάλη και αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι επόμενες ώρες με τον δήμαρχο να ανοίγει τα χαρτιά του σε έκτακτη ενημέρωση το απόγευμα.

Κατόπιν θα αναχωρήσει για την Αθήνα που θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Καλό μήνα σε όλους και χρόνια πολλά

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.