ΕΛΛΑΔΑ

Παγκόσμιο best seller έκανε δημοσιογράφος της ΕΡΤ

Παγκόσμιο best seller έκανε δημοσιογράφος της ΕΡΤ

Στην ΕΡΤ δεν συμβαίνουν μόνο τραγελαφικά τον τελευταίο καιρό αλλά και ευχάριστα γεγονότα τα οποία όμως δεν τυγχάνουν και της ανάλογης προβολής.

Μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση για τον δημοσιογράφο της δημόσιας  ραδιοτηλεόρασης  Άρη Γάτα καθώς πριν λίγες μέρες βραβεύτηκε στην Φρανκφούρτη στην φημισμένη έκθεση βιβλίου που γίνεται κάθε χρόνο, για το παγκόσμιο μπεστ σελερ βιβλίο του ,που έγραψε με αφορμή συνεντεύξεις και ρεπορτάζ που έκανε για λογαριασμό της ΕΡΤ με τον πρωταθλητή Αγγλίας του 2016 Ιταλό προπονητή Κλαουντιο Ρανιέρι.

Ο δημοσιογράφος της δημόσιας τηλεόρασης  έγραψε το βιβλίο στα ελληνικά και κατόπιν ο κορυφαίος γερμανικός εκδοτικός οίκος στα αθλητικά βιβλία Meyer& Meyer είδε λαβράκι στην δουλειά του  και εξέδωσε το βιβλίο του σε σαράνταπεντε χώρες ανά την υφήλιο.

Το βιβλίο πωλείται ήδη σε όλο τον κόσμο ,είναι σε περίοπτη θέση τόσο στο Λονδίνο όσο και στη Νέα Υόρκη και έγινε διεθνές μπεστ σελερ με τον Έλληνα αθλητικό συντάκτη να είναι ο πρώτος που κατορθώνει κάτι τέτοιο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σπουδαία επιτυχία για τα ελληνικά δεδομένα και στην ΕΡΤ θα είναι λογικό(αν έχει παραμείνει καθόλου λογική με όσα συμβαίνουν) το επόμενο χρονικό διάστημα να επενδύσουν σε αυτή την επιτυχία του δημοσιογράφου τους που έγινε με αφορμή δουλειά για την εταιρία.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.