ΕΛΛΑΔΑ

Παγκόσμια αναγνώριση για την Δέσποινα Γαβαλά και το Beauty World spa της Μυκόνου

Παγκόσμια αναγνώριση για την Δέσποινα Γαβαλά και το Beauty World spa της Μυκόνου
Βραβεύτηκε στην Αττάλεια της Τουρκίας σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση ως ένα από τα καλύτερα spa του κόσμου

Ήταν μια μεγάλη βραδιά για την Ελλάδα και ειδικά για την Μύκονο η βράβευση σε ένα διεθνές γκαλά εκτός των συνόρων της Δέσποινας Γαβαλά για το μοναδικό κέντρο ευεξίας της στο νησί που συγκαταλέγεται πλέον από τα καλύτερα του κόσμου.Ήταν όλοι εκεί σε μια εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις.

Οι νικητές των ετήσιων World Luxury Awards ανακοινώθηκαν στις 22 Οκτωβρίου 2022 σε μια λαμπερή εκδήλωση  στο Swandor Topkapi Palace στην Αττάλεια της Τουρκία.

Ήταν η δέκατη έκτη εκδήλωση και περισσότεροι από 300 καλεσμένοι  από όλο τον κόσμο βρέθηκαν για να γιορτάσουν τα βραβεία τους.

Τα World Luxury Awards αναγνωρίζουν ξενοδοχεία, σπα, εστιατόρια ταξιδιωτικές εγκαταστάσεις για την αριστεία εξυπηρέτησης παγκόσμιας κλάσης.

Οι νικητές επιλέγονται με ψηφοφορία του κοινού στο διαδίκτυο, παρέχοντας πραγματική αναγνώριση που αντικατοπτρίζει τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση που επιδεικνύει το προσωπικό τους.

Μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα η βράβευση της Δέσποινας Γαβαλά του ομώνυμου Beauty World by Despina Gavala που πήρε το πρώτο βραβείο αναγνώρισης του κοινού.

Στο πλάι της σε αυτή την μεγάλη βραδιά ο σύζυγος της Δημήτρης Χριστοφορίδης χαρούμενος για την μεγάλη επιτυχία.

«Συγχαίρουμε τους φετινούς νικητές και το Beauty World by Despina Gavala. Η αληθινή πολυτέλεια δεν επιτυγχάνεται εύκολα. Χρειάζεται εξαιρετικά αποτελεσματικό και αφοσιωμένο προσωπικό που είναι πρόθυμο να κάνει το παραπάνω  ωστε να διασφαλίσει ότι κάθε επισκέπτης αισθάνεται ότι τον φροντίζουν και ότι καμία πρόκληση δεν θα παραμείνει άλυτη.

Αυτός είναι ο ορισμός της πολυτέλειας. Είναι αυτό που κάνει τους νικητές να λάμπουν». λέει ο διευθυντής μάρκετινγκ των World Luxury Awards, Michael Hunter

 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.