ΤΟΠΙΚΑ

Όλοι με μάσκα,ο Χρήστος Βερώνης χωρίς!

Όλοι με μάσκα,ο Χρήστος Βερώνης χωρίς!
Αδιανόητη και ανεύθυνη η στάση του Βερώνη,την ώρα που το νησί «βράζει » από κρούσματα,κυκλοφορούσε χωρίς μάσκα απροκάλυπτα στην Άνω Μερά

Είναι το λιγότερο τραγικό αυτό που συνέβη το πρωί στην Άνω Μερά στην διαδικασία της κατάθεσης των στεφάνων με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ο Χρήστος Βερώνης εμφανίστηκε σχεδόν σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, χωρίς να φοράει μάσκα και να τηρεί ως όφειλε στα ελάχιστο τις εντολές που όλοι οι πολίτες έχουν πάρει από τους αρμόδιους της Υγείας.

Όπως βλέπετε σε αρκετά στιγμιότυπα και όχι μόνο σε μια στιγμή, ο Χρήστος Βερώνης δεν φορούσε πουθενά μάσκα σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους.

Δεν γνωρίζουμε αν είναι αρνητής των μέτρων ασφαλείας που έχουν καθοριστεί και θα είχε ενδιαφέρον να το μάθουμε αλλά η στάση του είναι ανεύθυνα προκλητική.

Η εικόνες  είναι τουλάχιστον τραγικές, για έναν πολιτικό που πρέπει να δίνει πρώτος το σωστό παράδειγμα ειδικά σε πολύ δύσκολες μέρες για το νησί.

Μάλιστα με ανακοινώσεις του ο Χρήστος Βερώνης προσπαθεί να νουθετήσει τους υπόλοιπους  για μέτρα εναντίον της πανδημίας, κάτι όμως που στην πράξη όπως βλέπετε στις πρωινές φωτογραφίες από την Άνω Μερά,ο ίδιος δεν εφαρμόζει.

Πραγματικά αδιανόητες καταστάσεις.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.