ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κούγιας έδειρε τον Λαζόπουλο

Ο Κούγιας έδειρε τον Λαζόπουλο

Με μακροσκελή ανακοίνωσή του ο ισχυρός άντρας της ΑΕΛ εξήγησε τους λόγους που κινήθηκε επιθετικά εναντίον του Λάκη Λαζόπουλου σε νυχτερινό κέντρο.

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το «θερμό επεισόδιο» μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του Λάκη Λαζόπουλου, το βράδυ της Παρασκευής στο νυχτερινό κέντρο «Αθηνών Αρένα».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το blog dikisports.gr, η ένταση μεταξύ των δύο αντρών εκτονώθηκε με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, ενώ όταν ο ποινικολόγος και πρόεδρος της ΑΕΛ κινήθηκε με «άγριες διαθέσεις» προς τον Λάκη Λαζόπουλος, ο τελευταίος άρχισε να φωνάζει «είναι τρελός, σταματήστε τον».

Νωρίτερα σήμερα, ο ισχυρός άντρας των Θεσσαλών ανέφερε ότι «όπου τον βρίσκω, θα τον δέρνω», αναφερόμενος προφανώς στο πρόσωπο του Λάκη Λαζόπουλο, η κόντρα με τον οποίον κρατάει πολλά χρόνια, από τις εποχές του «Αλ Τσαντίρι Νιούζ».

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

Δεν θα αναφέρω ούτε μια λέξη για το τι ένιωσα χθες, βλέποντας μπροστά μου για πρώτη φορά δια ζώσης τον άνθρωπο που προσπάθησε επί χρόνια σε κάθε εκπομπή του να αλλάξει όλη μου την προσωπικότητα, όταν οι θεατές ήταν παραπλανημένοι και τον παρακολουθούσαν, προσπάθησε να με εμφανίσει εξωτερικά σαν ένα διαφορετικό άνθρωπο, προσπάθησε να με γελοιοποιήσει ακραία ως πατέρα και προσπάθησε να καταστρέψει την πραγματική επαγγελματική και εν γένει προσωπικότητά μου.

Ο άνθρωπος αυτός που εκτελούσε ένα συμβόλαιο ηθικής και επαγγελματικής μου καταστροφής, γιατί κατήγγειλα το γνωστό παραδικαστικό κύκλωμα με δικηγόρους, ιερωμένους και επίορκους δικαστές, οι οποίοι ήταν φίλοι του (υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες από μοναστήρια), αλλά και γιατί ήμουν δικηγόρος μιας από τις μεγαλύτερες οικογένειες της Ελλάδος σε μια αντιδικία σε διεθνές επίπεδο και οι εντολείς μου αναδείχθηκαν νικητές σε αυτή τη δικαστική διαμάχη εις βάρος επιχειρηματιών του δικού του περιβάλλοντος, είχε το θράσος χθες, περνώντας δίπλα μου, να γυρίσει να με κοιτάξει και να γελάσει.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.