ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στη Ρόδο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να στηρίξει την υποψηφιότητα του Γιώργου Χατζημάρκου

Στη Ρόδο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να στηρίξει την υποψηφιότητα του Γιώργου Χατζημάρκου

Ανοιχτό κάλεσμα προκειμένου να κερδηθεί η μάχη της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μέσα από τη στήριξη της υποψηφιότητας του Γιώργου Χατζημάρκου αλλά και ο μεγάλος στόχος που δεν είναι άλλος από το να γίνει η Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση, όποτε κι’ αν γίνουν εκλογές, αναμένεται να απευθύνει από την Ρόδο, σε ειδική εκδήλωση, που προγραμματίζεται για το πρωί της 6ης Μαρτίου 2019, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, ο κ. Μητσοτάκης, προγραμματίζει συγκεκριμένα να επισκεφθεί τη Ρόδο το πρωί της 6ης Μαρτίου 2019, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει, λόγω και των προβλημάτων που υπάρχουν στις πτήσεις εσωτερικού για την υλοποίηση του βεβαρημένου προγράμματος επισκέψεών του, αν θα παραμείνει στο νησί και την 7η Μαρτίου για τον πανηγυρικό εορτασμό της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την μητέρα Ελλάδα.

Με αφορμή την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Σύρο, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου σε χώρο, που ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί, όπου ο κ. Μητσοτάκης θα απευθύνει στο ακροατήριο το μήνυμά του για συστράτευση για να πάει η Ελλάδα μπροστά. Ομιλία προγραμματίζεται να πραγματοποιήσει και ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εκφράσει σε όλους τους τόνους ότι στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι να αναδειχθεί νικήτρια και στις 13 περιφέρειες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.