ΕΛΛΑΔΑ

Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων σε τομείς Πολιτισμού και Αθλητισμού στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων σε τομείς Πολιτισμού και Αθλητισμού στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Με απόφαση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, η οποία αναρτήθηκε την Παρασκευή στην Διαύγεια, τροποποιήθηκαν οι από 17-3-2017 και 19-12-2017 προηγούμενες αποφάσεις του περί μεταβίβασης αρμοδιοτήτων σε αιρετούς συνεργάτες του ως εξής:

Στον Περιφερειακό Σύμβουλο Διακογεωργίου Κάλλιστο του Βασιλείου μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες σε θέματα Πολιτισμού για τις ΠΕ Δωδεκανήσου.

-Στον Περιφερειακό Σύμβουλο Νικολή Νικόλαο του Μιχαήλ οι αρμοδιότητες σε θέματα Αθλητισμού για τις ΠΕ Δωδεκανήσου

-Στην Περιφερειακή Σύμβουλο Πάπιτση Χρηστιάννα του Γεωργίου οι αρμοδιότητες σε θέματα Πολιτισμού για τις ΠΕ Κυκλάδων.

Οι αρμοδιότητες σε θέματα Τουρισμού για τις ΠΕ Δωδεκανήσου, εξακολουθούν να ασκούνται από την Αντιπεριφερειάρχη Παπαβασιλείου Μαριετούλα.

Οι αρμοδιότητες σε θέματα Αθλητισμού για τις ΠΕ Κυκλάδων, εξακολουθούν να ασκούνται από τον Αντιπεριφερειάρχη Λεονταρίτη.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος των προσώπων προς τα οποία μεταβιβάζονται αρμοδιότητες με την απόφαση, οι μεταβιβαζόμενες αρμοδιότητες ασκούνται από τον Περιφερειάρχη.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.