ΤΟΠΙΚΑ

«Εμείς μιλάμε λίγο και δουλεύουμε πολύ»

«Εμείς μιλάμε λίγο και δουλεύουμε πολύ»
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς τοποθετήθηκε μετά τις ανακοινώσεις για την εξασφάλιση χρηματοδότησης των έργων στο νησί.

Με μια τοποθέτηση του στα σοσιαλ μίντια ο δήμαρχος Μυκόνου έστειλε το δικό του μήνυμα αναφορικά με τα έργα και την χρηματοδότηση τους.

«Προτιμούμε να εργαζόμαστε περισσότερο και να μιλούμε λιγότερο.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά και τα νούμερα αδιαμφισβήτητα.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι τα συγκεκριμένα έργα ή η εξασφάλιση της χρηματοδότησής τους, δεν προσφέρονται για «εντυπωσιασμούς», όμως αποτελούν έργα απόλυτης προτεραιότητας για το παρόν και το μέλλον του νησιού μας και για εμάς αποτελούσε ύψιστο χρέος η δρομολόγησή τους.

Η δε εξασφάλιση της χρηματοδότησης που για ορισμένους φαντάζει αυτονόητη, απαιτεί επίπονες προσπάθειες, σύνθετες μελέτες, σκληρή και συστηματική δουλειά και συνεργασία με επαγγελματίες που κατέχουν τα αντίστοιχα αντικείμενα στον απόλυτο βαθμό.

Οφείλω να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά, με αφορμή την επιτυχή έκβαση των ανωτέρω χρηματοδοτήσεων, τόσο τους στενούς μου συνεργάτες όσο και τους υπαλλήλους του Δήμου Μυκόνου που με ζήλο εργάστηκαν προς αυτή την κατεύθυνση. Η συνεισφορά τους σε αυτή την επιτυχία είναι καθοριστική».


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.