ΚΟΣΜΟΣ

Μεγάλη πυρκαγιά στο Λονδίνο

Μεγάλη πυρκαγιά στο Λονδίνο
Τεράστια σύννεφα καπνού πάνω από τη βρετανική πρωτεύουσα - Πάνω από 100 πυροσβέστες στη μάχη με τις φλόγες.

Το πολυτελές ξενοδοχείο είχε ανακαινισθεί πρόσφατα- Τεράστια σύννεφα καπνού πάνω από τη βρετανική πρωτεύουσα – Πάνω από 100 πυροσβέστες στη μάχη με τις φλόγες- Φόβοι για εγκλωβισμένους – Ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές στο Λονδίνο, καθώς η πόλη έχει καλυφθεί από πυκνά σύννεφα καπνού. Η φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή του Knightsbridge, στο πολυτελές, πεντάστερο ξενοδοχείο Mandarin Oriental και επί τόπου έχουν σπεύσει πάνω από 120 πυροσβέστες με τουλάχιστον 15 οχήματα, ενώ οι δυνάμεις ενισχύονται διαρκώς.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν σαφείς αναφορές για εγκλωβισμένους ωστόσο εκφράζονται τέτοιοι φόβοι, ενώ δεν υπάρχει εικόνα για τα αίτια της φωτιάς, που ξυπνούν μνήμες από τον πύργο Γκρένφελ στη βρετανική πρωτεύουσα. Η φωτιά μαίνεται στoν επάνω όροφο του 12όροφου πολυτελούς ξενοδοχείου που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το διάσημο πολυκατάστημα Harrods, αλλά και το Harvey Nicols.

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια κατάσταση σε εξέλιξη. δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο αυτή την ώρα» δήλωσε στο CNN η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του ομίλου στον οποίο ανήκει το εμβληματικό ξενοδοχείο, Σάλλι Ντε Σόουζα.

πηγή protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.