ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γιώργου Χατζημάρκου

Μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γιώργου Χατζημάρκου

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», του Περιφερειάρχη (και εκ νέου υποψηφίου) Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου.

Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντίστασης και Παναγή Τσαλδάρη.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το εκλογικό κέντρο του περιφερειάρχη από νωρίς όπου έγινε το αδιαχώρητο.

Παρόντες είναι ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Υψηλάντης, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Παππάς, η επίτημη πρόξενος της Γαλλίας στην Ρόδο κα Αλίκη Μοσχή, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, ο πρόεδρος του ΕΒΕΔ κ. Γιάννης Πάππου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Νίκος Μπόνης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Τμήμα Δωδεκανήσου κ. Αντώνης Γιαννικουρής, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Βασίλης Περίδης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου κ. Ηλίας Τσέρκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου κ. Μανώλης Ανδρουλάκης, πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη του κ. Αντώνη Καμπουράκη, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Παύλος Μπακίρης, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και της ΝΟΔΕ, οι αντιπεριφερειάρχες, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, η πρέσβειρα της Γαστρονομικής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου κ.λπ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.