ΤΟΠΙΚΑ

Με αγάπη και όραμα για την Άνω Μερά

Με αγάπη και όραμα για την Άνω Μερά
Η Ειρήνη Ζουγανέλη θα είναι υποψήφια με τον Κωνσταντίνο Κουκά για την κοινότητα της Άνω Μεράς

Η Ειρήνη Ζουγανέλη είναι κόρη του Γιάννη (Νικολαρίδι) και της Ελίζας. Μεγάλωσε στην Άνω Μερά όπου και συνεχίζει να ζει έως σήμερα. Είναι παντρεμένη με τον Ευάγγελο Χατζησπύρο και μητέρα τριών αγοριών.

Είναι ενεργό μέλος στον Σύλλογο Ανωμερίτισσες και τα τελευταία 2 χρόνια
μέλος του ΔΣ της ΚΔΕΠΠΑΜ.
Στο Δήμο θα ήθελε να ασχοληθεί με τα πολιτιστικά θέματα για τη συνέχιση της παράδοσής μας και τη διατήρηση της αυθεντικότητας της Μυκόνου.

Στηρίζει την Πρωτοβουλία Δράσης και τον Κωνσταντίνο Κουκά γιατί πιστεύει, ότι αγαπά την γενέτειρά του, την Άνω Μερά, αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και νοιάζεται για τη λύση τους.

Η Ειρήνη αγαπά τον τόπο της και υπόσχεται με όλες της τις δυνάμεις να βοηθήσει στην ανάδειξη της Άνω Μεράς, ενισχύοντας τον παραδοσιακό της χαρακτήρα, τη διαφορετικότητά της και την εικόνα της στη σύγχρονη εποχή.

Είναι υποψήφια Σύμβουλος για την Κοινότητα της Άνω Μεράς του Δήμου Μυκόνου.

#protovouliadrasis #synehizoume #mazi #ekloges2019

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.